dinsdag 17 september 2013

EEV'N WAT NÊÊS VAN'T GRUNNINGER FRONT

Ondergetekende volgt sinds enige tijd de twitter van https://twitter.com/GSpreuken Juust, van de Grunninger Spreuk'n. Nee, niks geen Grunneger Spreuken mijne heern. Of zeit gij misschien Grunninger Poedies? Zo schrijf je dat niet. Deze oer-Grunninger van't Knoal publiceert bij deze een paar opwekkende tweets van de Gs-ers. En ook gapte hij een paar afbeeldingen van hun Twitter-site. Zie links en rechts. Wéér even een fout herstellen, heren en poedies van de GS, jullie zijn niet de slimsten. Hoezo op een tegeltjewiesheid het heb'n over slimste terwijl 't meervoud mot wezen. Juustem, de slimsten kom'm uut Grunn!! Stelletje loive hoalfmoaln! Koukopp'n (nait slecht bedould).

Doe magst nait gappen, de overheid duldt gain concurrentie...

Mien beste kammeroad ging der vandeur mit mien wicht......k Mis hom nog aaltied...


Van sommege mensken kinst nait indenken dat ze van miljoenen zoadjes de snelste bennen wèst...Ik bin de boas thoes! (Ik heb permizzie van mien vraauw om dat te zeggen....)

As der ain schoap over de daam is, is 't hek lös...

As De Telegroaf d'kraant van wakker Nederland is, sloap k laiver deur!


Mien vraauw zegt dat k nooit luuster noar heur, of zo wat...


Hinderk boer'n binderk boer'n bakstoine Henk Schôle van de Grunninger Toal en Kul Tuur stuurde ook weer es wat op.

Moi lu,
Op zotterdag 5 oktober is t weer zo wied 'de 27ste Dag van de grunneger Geschiedenis' Kiek veur t pergram mor ais op onze noagelnije webstee
Op zaterdag 5 oktober is er alweer de 27ste Dag van de Groninger Geschiedenis. Kijk voor het programma op de vernieuwde website!
Meschain tot din in Stad en vertel t veuraal wieder aan aander lu, want dat is veur ons de beste recloame
Gezondhaid en achtens, Henk Scholte.

Om de boudel eev'n heulemoal oaf te rond'n, de Grunninger Toalprofessor Simon Reker stuurde ook weer wat  spul op. Weer 'n vroagnlieste; Koelloer hierveur mor eev'n  hier.

Geen opmerkingen: