donderdag 19 september 2013

KARDINGE BINNENKORT WEER OPEN!

De foto die u links ziet komt van VerbouwingKardingeWordpress. Het moet gezegd, ze doen hier niet aan half werk, zie ook de andere foto's op genoemde site. Verheugend nieuws voor zwemliefhebbers uit Beijum e.o., er kan weer gezwommen worden in het 25-meter bad van Sportcentrum Kardinge! 
Het 25 meterbad en instructiebad zijn vanaf 16 september weer toegankelijk voor de zwemactiviteiten. Vanaf 1 oktober is het Sportcentrum voor iedereen weer toegankelijk. De werkzaamheden zijn dan nog niet afgerond, maar de overlast voor bezoekers en omwonenden zal tot een minimum beperkt worden.
Gebruik zwembaden vanaf 16 september:Vanaf 16 september gaan het 25m bad en het instructiebad weer open en wordt er gestart met de zwemactiviteiten.De zwemverenigingen, zwemlessen en overige zwemactiviteiten (m.u.v. het recreatieve zwemmen) kunnen dus vanaf 16 september weer terecht in het instructiebad en het 25m bad van sportcentrum Kardinge. Het recreatie bad blijft tot 1 oktober gesloten.  Kardinge.nl.
Het 25m bad en het instructiebad zijn weer open! De zwemactiviteiten zijn dus weer begonnen! Per 1 okt is Kardinge helemaal weer los!

Geen opmerkingen: