maandag 2 februari 2015

BEIJUMRIJDER (60) VAN BEIJUM ZUID NAAR NOORDZEEBRUG





Ogenschijnlijk is er de afgelopen drie maanden niks veranderd aan het gedeelte van de ring om Groningen tussen Beijum Zuid en het kruispunt Bedumerweg/nieuwe Noordzeebrug.

Maar schijn bedriegt. Er wordt nog steeds hard gewerkt. Aanstaande vrijdag gaat een gedeelte van de Noordzeebrug open. De Beijumrijder reed een paar dagen geleden vanaf Beijum-Zuid naar het genoemde kruispunt.

Rij desgewenst even mee, langs de obstakels ter hoogte van Beijum Noord, voorbij de bocht die de oostelijke en noordelijke ringweg met elkaar verbindt.

De muziek bij de video is van Focus, luister naar het prachtige instrumentale Sylvia.
 De Noordzeebrug gaat vrijdag open voor autoverkeer, maar de vlag gaat niet uit. Dit in verband met het recente ongeluk waarbij een bouwer om het leven kwam. 
Vanaf vrijdagavond kunnen de eerste auto's gebruik maken van het eerste deel van de nieuwe Noordzeebrug in Groningen. Het eerste gedeelte van de nieuwe Noordzeebrug is ruim drie meter hoger dan de oude Noordzeebrug. 
Tegelijkertijd is er bij de Bedumerweg ook een nieuw viaduct gebouwd. Het viaduct is ruim 7 meter en staat op palen. GroningenDichtbij.

Geen opmerkingen: