vrijdag 27 februari 2015

VIDEO START WATERBEHEERPLAN NOORDERZIJLVEST ROND BEIJUM....

Er komen een paar boze mails en apps binnen. Vindt Rtv-Noord het uitzenden van de interview met minister Dijsselbloem soms belangrijker dan het publiceren op tv van de Beijumer kinderen? Wat geeft het. Bij deze de video-impressie van de bijeenkomst vanmiddag op de grens Beijum/ Kardingerpark op BeijumnieuwsTot nu toe zendt Noordnieuws de gemaakte beelden van vanmiddag niet uit. Maar wat niet is kan nog komen. Op bovenstaande foto staan kinderen uit Beijum verwachtingsvol voor de camera van Rtv-Noord. Wie weet komen ze nog op tv. Een Europese  minister van Financiën in Groningen, daar moet je toch ook wel aandacht aan besteden.  Nait soezen dus.
Zie eerdere berichtgeving van vandaag.
Op de video ook twee keer wethouder Joost van Keulen. De laatste keer: "Het valt wel mee met de aardbevingen in Groningen, heb vertrouwen."

3 opmerkingen:

Bianca zei

Ach ja tv noord

Anoniem zei

Leuk fimpje. Geen hond dus die het interesseert, kinderen altijd blij in zo'n omstandigheid.

Zouden politieke figuren vaak dassen/sjaals dragen zodat men ze snel en eenvoudig zonder extra kosten kan wurgen?

Maar ik hoor de wethouder zeggen "Ik denk dat het wel goed blijft gaan". Ook een superlichte en domme ongefundeerde uitspraak, maar toch veel minder erg dan "Het valt wel mee met de aardbevingen in Groningen, heb vertrouwen" Als hij dat laatste werkelijk gezegd had, dan was hij rijp voor de sloop. Niet persoonlijk natuurlijk, maar qua loopbaan.

Kees K.

Anoniem zei

Tv Beyum is ook prima leuk voor die kinderen Hoe ze betrokken werden!