dinsdag 10 februari 2015

HIER KOMT HET HEI-GEDREUN VANDAAN
Het dreunde gisteren bijkans de hele wijk door. In elk geval werden de slagen in heel Beijum West tot minstens de Bentismaheerd gehoord. Vandaag zal het niet anders zijn.
Maandag 9 februari zijn er  heiwerkzaamheden ten behoeve van het nieuwe viaduct over het Boterdiep. De verwachting is dat deze werkzaamheden tot en met woensdag 11 februari duren
Dat alles voor een nieuw viaduct bij Beijum Noord/Groningerweg, Gistermiddag ging de blogger even kijken. Het miezerde maar onder het fietsviaduct - vanaf De Hunze richting Zuidwolde en Bedum-langs het Boterdiep was e.e.a. goed te volgen. Het dreunde erover, er liepen mannetjes rond en de heilpaal ging langzaam maar gestaag de klei in. Onder het fietsviaduct was het even prima filmen zonder dat de camera door de regen nat werd.

Kijk en luister desgewenst even ruim een minuut mee. Het verkeer zoefde over de Beneluxweg, linksboven op bovenstaande afbeelding. Er wordt aan de ring om Groningen gewerkt om de doorstroming te bevorderen. De speerpunten liggen momenteel ter hoogte van de Noordzeebrug en hier, op de kruising Beneluxweg, Groningerweg, Boterdiep.Geen opmerkingen: