woensdag 11 februari 2015

SPEELVELDJE FRAMAHEERD WORDT OPGEKNAPT

Op 5 december verscheen dit bericht op Beijumnieuws over een nieuw speelveldje dat in de Froukemaheerd gerealiseerd zou worden. Daar is men nog mee bezig, maar dat terzijde. Uit de Framaheerd kwam een boze reactie:


Blogger Framaheerd zei...
Belachelijk en voor onze speeltuin is er geen geld....
06 december, 2014 21:26
Via e-mail kwam dit binnen:
Ik heb met ongeloof dit artikel van het vervangen van de speeltuin  aan de Froukemaheerd  zitten lezen. Wij als buurt  van de Framaheerd  zijn al jaren bezig met de gemeente om ons kleine besloten speelplaats op te knappen. De kinderen worden ziek van de zandbak. Ze zouden hem binnen 3 week dichten maar tot op dus heden is er nog niks gebeurd  ondanks de toezeggingen. En de wipwap is ook verouderd. We zijn in oktober om tafel geweest met de gemeente de Wegwijzer op winkelcentrum oost. Daar is ons verteld dat er geen geld is voor nieuwe speeltuinen. Ben erg benieuwd wie over de speeltuin gaat in de Froukemaheerd. Weten jullie dat ook? Dit beleid stinkt naar mijn mening. Wij gaan verder met actie en gaan hoogstwaarschijnlijk landelijke en regionale media inschakelen.

Wat er allemaal achter de schermen is gebeurd, is me niet helemaal duidelijk. Maar er komen betrouwbare signalen uit de Framaheerd die vertellen dat de buurt een nieuw speelveldje gaat krijgen. Er is wel geld voor...
De nieuwste ontwikkelingen komen voort uit een combinatie van publiciteit en een wijkwethouder die korte lijntjes hanteert en de belangen van de Framaheerders serieus neemt.
De Framaheerd heeft maar een speelveldje, zie foto, en die wordt opgeknapt. 
Wordt vervolgd.

1 opmerking:

Anoniem zei


Het leve de MEDIA...

Veel plezier kinderen.