zaterdag 14 februari 2015

NIET HARDER DAN 30 KM/UUR OP PLEIN OOST RIJDEN!

Je vraagt je soms af of de heersende verwijsborden-gekte in de wijk iets met het naderende carnaval te maken heeft. Het is gewoon niet normaal meer hoeveel lachwekkende borden er momenteel in en rond Beijum staan opgesteld.
Willem Pauwelussen heeft er de afgelopen weken een paar keer verslag over gedaan. Zoek desgewenst even in het archief. Bekijk de foto, omdat er om de een of andere reden, waarschijnlijk iets met buizen of kabels die in de grond wordt gegraven, mag je hier maximaal dertig kilometer rijden. Ga je gang bezorgbrommertjes en scooterrijders, het is bijna niet te doen om op Plein Oost 30 te rijden, maar het mag (Doe het bij nader inzien maar beter niet. Maar het bord staat er zo dom).

Rechts op de foto loopt de Claremaheerd. Dertig meter verderop ligt het tijdelijk gesticht Café Biljart. De kroeg verandert laat op de avond en vannacht in een gesloten inrichting, je mag er niet normaal gekleed naar binnen. Zie ook de aankondiging van vanochtend, en de fijne uitnodigende reactie die er onder staat.

Dit gedeelte van Beijum is langzamerhand bezig om het komende etmaal helemaal gek te worden.

Geen opmerkingen: