vrijdag 6 februari 2015

DE ZEGEN KOMT VAN BOVEN

We blijven nog even half op aarde en half buitenaards. Zie vorig bericht. Ik kwam ze gistermiddag rond het middaguur tegen op Winkelplein West. Samen met Hans Koopman van Lijn6,com. Laatstgenoemde zette hierover een bericht op de site, open de link en zie een ontmoeting tussen dikke vrienden op beeld.

Gezellig kletsen. Opeens kwam er een bekende Beijumer schrijver aanfietsen. Hij schreef jarenlang voor de Regiokrant, en ook heeft hij meerdere boeken op z'n naam staan. De blogger is blij met regelmatige inzendingen voor Beijumnieuws, zie o.a. het bericht van gistermorgen.
Willem Pauwelussen is geboren in het (wilde) westen van het land. Zal dat het zijn waarom hij een cowboyhoed droeg? Zie links op de foto.
Kijk nou toch, daar kwam de voorzitter van de Beijumse paranormale vereniging Lotusheerd, Saskia Smid, aanlopen. Toeval bestaat niet in de paranormale wereld, het moest zo zijn. Je weet het nooit bij haar, en de blogger voelt zich vaak onzeker in haar nabijheid. Zou ze je ondeugende fratsen uit vorige levens kunnen zien? Heeft ze zicht op je schaduwzijde, en ziet ze wat je liever niet hebt dat iemand anders dat ziet?

Bekijk toch de foto. Saskia Smid bekeek Willem Pauwelussen, en volgens de blogger doorgrondde ze hem helemaal. Ze zag z'n lieve kanten, z'n makken, datgene waar hij nog aan moet werken, z'n talenten....
God stond haar bij. Want toeval bestaat niet. Haar bovenste chakra, de kruinchakra, opende zich en het Goddelijke Licht stroomde pontificaal naar binnen. Zie nogmaals de foto. Het gebeurde allemaal op de nuchtere klei.

Beijum herbergt veel mysterieus talent. Op bovenstaande foto staan twee mooie exemplaren die de wijk kleur en fleur geven.

Geen opmerkingen: