vrijdag 6 februari 2015

MYSTERIEUZE CIRKELS OP HET IJS VAN DE ZUIDWENDING

Het ijs is amper een centimeter dik. Voor een eend is het gevaarlijk om erover heen te lopen, die kan er zomaar doorheen krakken. Geen mens die het ijs kan betreden, en toch, en zie de foto, zijn er cirkels op aangebracht. Hoe kan dat?
We zien een gedeelte van ons aller kanaal, de Zuidwending. Foto is gistermiddag gemaakt. Locatie, tegenover de Expeditie, vlakbij de Wibenaheerd. Hebben buitenaardse wezens een bezoek aan Beijum gebracht?
Ja, lachen. Toe maar. Maar wie kan uitleggen hoe deze cirkels op het ijs zijn gekomen?
Het doet denken aan graancirkels, aan crop circels. Wat voor krachten zijn hier gaande? Nuchtere? Paranormale? Een mix? Wie het weet mag het zeggen. Beijumnieuws@ziggo.nl

7 opmerkingen:

Anoniem zei

"Alleen mensen zonder fantasie vluchten in de realiteit ".

Loesje .

Anoniem zei


realiteit zonder fantasie bestaat niet.
de cirkels zijn heel simpel te verklaren.

het zijn ondergrondse openingen, waardoor aardgas de mogelijkheid krijgt zich op deze manier te manifesteren.

Willem Pauwelussen zei

De enige bron van informatie die ik ken die op de hoogte is van de achtergrond van de graancirkels is te vinden op http://info.sharenl.org.
Als je wilt weten of deze verschijnselen ook een oorzaak hebben die ons natuurwetenschappelijk georiënteerde verstand te boven gaat kun je het ze mailmatig of telefonisch vragen.

Anoniem zei

Onze Blogger is soms een vreemde eend in de bijt. Gelukkig komt hij nooit onbeslagen ten ijs. En nu het ijs dan toch gebroken is : hij gaat met zijn theorieën en veronderstellingen gelukkig nooit over 1 nacht ijs.
Dus maar eens opgezocht in de encyclopedie wat IJS nou eigenlijk is. Het blijkt iets te zijn dat zó koud is dat zelfs het water er stil van wordt....

Anoniem zei

Heel simpel, het ijs was op z'n dunst en kinderen gooien steentjes in het water. Die geven cirkels en zodoende vriest het op

Anoniem zei

trillingen van buitenaf veroorzaken ijscirkels.
b.v. trillingen door vrachtverkeer, trillingen van de bodem (!), windmolens etc.

Anoniem zei

Alleen Bijbelse figuren kunnen over water lopen en zodoende 's nachts wanneer het vriest rondjes maken in het ijs.