vrijdag 6 februari 2015

BLOGGEN OP VRIJDAGAVOND

De vrijdagavond is een der lekkerste avonden om te gaan zitten bloggen. Mevrouw Beijumnieuws en de kids liggen uitgeteld op de bank na een week school en werk. Ze hebben geen boe of bah meer over. Tv kijken en gapend naar de tablet turen. De blogger werkte afgelopen maandag en dinsdag en mag het weekend (2x) weer aan de bak. 
Tijd om rustig op de pc een paar berichtjes te schrijven en te programmeren. Mooi, good old Luit Staghouwer heeft ook weer een bijdrage gestuurd. Tovert Willem Pauwelussen binnenkort weer iets moois uit z'n hoge (cowboy)hoed?

Ideaal is tegenwoordig de combinatie van smartphone en pc. Het fluitje van Whatsapp en Twitter gaat meermaals per dag, het is dankbare input voor nieuwtjes (de blogger kijkt ook graag en met veel vermaak via 3g naar een twitter-account waar hij om komische redenen voor is geblocked. Foto. Dat maakt nieuwsgierig, wat valt er te verbergen? Vaker kijken dan maar, internet kent geen blokkades, prachtig). Zie afbeelding, klik groter, combinatie bloggen en smartphone bij de hand.

Als verslaggever/blogger hoef je vaak de deur niet meer uit. Een netwerk van twitteraars en Whatsapp-ers zorgt ervoor dat er veel tips en nieuwtjes binnenkomen. Beijumer Facebook-gebruikers, niet te vergeten. In feite kent Beijum tientallen nieuwsagentschappen. Wat een dagelijkse hulpvaardigheid en attentie om Beijumnieuws van nieuwe input te blijven voorzien.

Zonder de inbreng van tientallen Beijumers zou het een zware klus zijn om Beijumnieuws in de lucht te houden.
Het blogt lekker weg met de wetenschap dat de site door meerdere mensen een warm hart wordt toegedragen. Bij deze dan maar een keer, dank voor alle prettige bijdragen!

Geen opmerkingen: