woensdag 18 februari 2015

SOCIALE ROKERS BERGEN PEUKEN GOED OP

Personeel dat in de Wegwijzer voor verschillende instanties die er zijn gehuisvest werkt en verslaafd is aan nicotine gaat tijdens de pauzes naar buiten om een sigaret op te steken. Het liefst samen met mede-rokers, is wel zo gezellig. Even bijkletsen, even uit het muffe kantoor of de werkruimte.
Sociaal eigenlijk, je valt niet rokers niet lastig met je ongezonde hobby.  Binnen roken op werkplekken mag immers niet meer, goeie zaak, dat is wel eens anders geweest. Ook weer heel positief, je gooit je bijna afgebrande peuken buiten niet op straat of in een plantenbak. Tenminste niet bij de Wegwijzer op Plein Oost. Daar gooi je de peuken in een paal waarop een vuilnisbak hangt. Het wordt een beetje eentonig, maar dat is ook weer heel sociaal, stel dat je de peuken in de vuilnisbak gooit, dan gaat de plastiek vuilniszak smeulen en wordt lek. Zoiets doe je niet.
Dit is eigenlijk netjes en sociaal in het kwadraat, zie foto.

De hamvraag is alleen: wie ruimt uiteindelijk die peuken op? En zal die hele poot vol peuken liggen?

6 opmerkingen:

Anoniem zei


Met een beetje doordrukken van de al aanwezig zijnde peuken naar beneden, kan deze methode de "poot" jarenlang vullen.

Anoniem zei

Laat die aartsluie Gemeentereiniging maar 's wat beter z'n best doen. Afgaande op de foto is er in ieder geval onvoldoende parkeerruimte vlak voor de prullenbak, zodat het gemeentepersoneel niet zoals gebruikelijk tegen de prullenbak aan kan parkeren met haar limo's. De prullenbakken moeten immers wel vanuit het raam bediend kunnen worden. Stel je voor zeg, dat men speciaal de auto uit moet komen om wat op te ruimen !

Anoniem zei

Met 2 man in een auto in de wijk een beetje wat rondrijden en de dure benzine te verbrassen zonder maar de moeite te nemen om uit die lekkere warme auto te komen om te doen waarom je daar rondrijd nl.ook prullebakken ledigen.

Anoniem zei

Grappig , dit soort opmerkzaamheid .
Als ik over subsidies zou gaan , zou jij veel geld toebedeeld krijgen .

Anoniem zei


Blijf maar gewoon doorgaan met peuken uitdrukken, zoals op de foto te zien is.
Zoals al gezegd, eerst even de bovenste peuken een duwtje naar beneden geven en men kan jarenlang vooruit(naar beneden haha) via de pijp, lol.

Anoniem zei

"Met De Vlam In De Pijp......"