dinsdag 24 februari 2015

VANAVOND IN OPSPORING VERZOCHT, WAPENDIEFSTAL IN DE BARMAHEERD

Het programma Opsporing Verzocht besteedt vanavond, dinsdag 24 februari aandacht aan de inbraak in een woning aan de Barmaheerd in Groningen. Op bewakingsbeelden zijn twee verdachten te zien.

Wat is er gebeurd
Op zaterdag 6 december 2014, tussen 19.00 uur en 23.00 uur, werd ingebroken in een woning aan de Barmaheerd. In de woning werd een vuurwapenkluis opengebroken. Uit de kluis werden twee vuurwapens (pistolen) weggenomen. De koffer, waarin de wapens zaten, werd op maandag 8 december teruggevonden bij de rotonde van de A7 in Joure.

Een bewakingscamera heeft de daders van de inbraak geregistreerd. Het gaat om twee personen, waarvan er één een kous over zijn hoofd heeft. De andere man is herkenbaar in beeld. Het gaat om twee lichtgetinte mannen. Ze wisten de woning binnen te komen door een raam te vernielen aan de achterzijde van de woning. Rond 23.00 uur verlieten de twee het huis. Ze vluchtten in onbekende richting.
Foto's van de twee verdachten en de weggenomen wapens zijn hier te zien. Politie.nl

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Beetje achterlijk om je huis met van alles te beveiligen tralies etc etc doe je de achterdeur niet op slot ,ik zou zeggen geen wapens meer bij deze mensen ,beetje te nonchalant te onverantwoord .

Merel zei

Achterdeur niet op slot?