maandag 14 december 2015

BEIJUM EN OMSTREKEN BY NIGHT (39)


Wat zullen ze 's avonds tijdens de donkere uren toch komen doen in het Gezondheidscentrum? Evalueren? Elkaar feedback geven? Zorgplannen bijstellen? Vergaderen over hoe en wat beter kan? Het zoveelste wiel uitvinden?

Foto is onlangs vanaf de driesprong op de Beijumerweg gemaakt. Daar waar je of richting Boerderijum, Wiershoeck of Zuidwolde kunt fietsen, of richting Grevingaheerd, Shoetime, Stad. Uitzicht op de ramen van het Gezondheidscentrum.

De blogger zat er minutenlang met verstand naar te kijken voordat hij afknipte. Dat liep maar heen en weer, even met die praten, met die...beetje lachen, weer verder lopen....Zouden ze ook samen een borrel hebben gedronken, of moest alles heel verantwoord, zorgvuldig en professioneel?  Kunnen ze zichzelf ook een wat relativeren? Een beetje zelfspot? Terzijde, de term 'professioneel' is iets waar je elkaar tegenwoordig in teams mee om de oren kunt slaan. Bedoeld wordt vaak het eigen gelijk of de eigen normen en waarden.

De gezellige miniatuur-mensjes binnen bleven drentelen en kletsen. Het kwam allemaal erg gewichtig over. Wat belangrijk allemaal wat daarbinnen afspeelt. Niemand die de slappe lach kreeg. Dat kan niet, stel je voor, in het Gezondheidscentrum...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat denk je van werken. Op de facebook van Wij lees je iedere maandag en donderdag open van 9 tot 21.00 uur.

Marieke zei

Enne maandagavond is de creatieve avond en donderdagavond wordt er gesport!