zaterdag 19 december 2015

VANAF 11 UUR LAATSTE UITZENDING 2015 RADIO BEIJUM

Vanaf 11 uur vanochtend gaat Radio Beijum voor de laatste keer in 2015 de lucht in. Na bijna een jaar vanuit het Grand Café Trefpunt te hebben uitgezonden, verkassen de mensen van Radio Beijum eenmalig terug naar de plek waar het ongeveer een jaar geleden allemaal begon. 

 Zie nog eens hier, de uitzending van 20 december 2014. Cycleshop Postma aan de Stoepemaheerd.

Wat staat er vandaag op het programma, dames en heren?

"We beginnen met Eelske Medde, Annelies Hopman met het Grunnings houkje. Dan zal er eerst wel nieuws komen. Gevolgd door Douwe's boekenhoekje. De bedoeling is dat er iemand komt vertellen over kerst (multi religieus) De kerstman is present. Tot slot dan het gesprek van jou (JF; JF) met kruidenvrouw Saskia Nieboer."

http://www.radiobeijum.nl/ (De blogger hoorde de laatste maanden regelmatig van mensen dat ze de uitzending niet konden beluisteren. Wellicht moet eerst VLC geïnstalleerd worden?)

Update 13:00. Helaas....
Radio Beijum kan vandaag helaas niet live in de lucht vanwege een technisch (computer)probleem: de stream wordt uiterlijk dinsdag alsnog in werking gezet. Met excuses, maar het is niet anders.....en met Kerst heeft de luisteraar een hele leuke uitzending, te beluisteren via radiobeijum.nl

1 opmerking:

Han zei

Helaas kan de uitzending vanwege een computerprobleem niet kive worden uitgezonden. Uiterlijk dinsdag 22 december staan we "live stream" op het internet: radiobeijum.nl
Met excuses, maar de ict zit ons niet mee.......
De redactie van Radio Beijm