maandag 21 december 2015

ER WORDT GEWERKT AAN HET FIETSECODUCT MEEDENPAD

Klik groter
Klik groter

Het fietsecoduct ter hoogte van de Stadsweg is al weer een maand in gebruik. Maar dat wil niet zeggen dat de bruggenbouwers bij kruispunt Kardinge stil zitten. Er wordt hard gewerkt om de volgende fietsecoduct te voltooien. De brug die nu wordt gebouwd  hoeft na voltooiing maar om en nabij de 250 meter vervoerd te worden naar de toekomstige plek bij het Meedenpad.

De planning is dat de brug komend voorjaar ingereden gaat worden, maar het is de vraag of dit in verband met het heersende 'voorjaarsweer' niet eerder in het voorjaar gaat plaatsvinden. Het kan deze periode in december ook dusdanig vriezen dat werknemers in de buitenlucht in verband met kou vorstverlet krijgen met als gevolg dat werkzaamheden stil komen te liggen.

Foto's zijn donderdagmiddag gemaakt.

Boven: de jas moest aan maar de weers- en werkomstandigheden waren prima. Foto's links en rechts, klik groter, een blauwe lucht en de zon scheen.

Afbeelding beneden, iets verderop, richting afslag Beijum Zuid, worden de bruggenhoofden gebouwd. Hier zal het fietsecoduct waarschijnlijk ergens in maart 2016 worden geplaatst.


Geen opmerkingen: