donderdag 3 december 2015

CHARMANTE SPIERBUNDELS UIT BEIJUM (Bodyguard Peter van der Veen)



In het kielzog van de Britse superster ADELE (27) heeft haar bodyguard PETER VAN DER VEEN inmiddels zélf de sterrenstatus bereikt. Van Engeland tot Amerika en zelfs Nieuw-Zeeland, iedereen lijkt op sociale media in de ban van de bijna twee meter en ruim honderd kilo aan spieren lange Nederlandse hunk. Hoe een lang, dun jongetje uit het Groningse Beijum zelf een wereldster dreigt te worden.

Aldus de Telegraaf vandaag.

Lezeres Elvira vanochtend via de mail:
Ik mis een stukje in het Beijumnieuws over Peter van der Veen. De bodyguard van Adele die uit Beijum komt. Tot in de kranten van Nieuw Zeeland en Amerika is hij een hot item behalve in zijn eigen wijk Beijum.

Geachte lezers, er is een beroemdheid uit onze wijk voortgekomen. Peter van der Veen is zijn naam, een wereldster in wording. Zie hem rechts op de foto lopen.

Vraag: wie weet iets over Peter te vertellen? In welke heerd heeft hij gewoond en in welk huis? Op welke school zat hij? Woont er nog familie in Beijum? Heeft iemand oude foto's van hem? Leuk om een portret over deze wereldberoemde Beijumer te maken. Wil hij misschien zelf even reageren?
Beijumnieuws@ziggo.nl

1 opmerking:

Anoniem zei

Isebrandtsheerd