zondag 6 december 2015

WARMTE EN LEKKERS IN WINKELCENTRUM BEIJUM


Het is nog niet erg koud buiten, de winter lijkt nog ver weg. Maar toch is het prettig om een lekker verwarmde winkelcentrum in de wijk te hebben. Het wordt helemaal feest als je daarbij ook nog wat lekkers aangeboden krijgt.

En dat was de afgelopen dagen het geval. En wellicht gaat dit de hele maand december zo door. Zie foto's, afgelopen donderdag kregen voorbijgangers in de promenade van het winkelcentrum een kartonnen bordje met poffertjes aangeboden. Poedersuiker erbij? Dat kan.

Eergisteren werd er een plastic bakje met hete snert aangeboden. En gistermiddag werden bekers warme chocolademelk uitgedeeld. En niet te vergeten, ook gistermiddag, bakjes salade van een bekend merk.

Winkelcentrum Beijum ligt een straatlengte voor op wat ooit Winkelcentrum Oost heette. Daar heet nu  eerder Dienstencentrum Oost. Of ophaal- en bezorg-toko's Oost.

Eén troost voor het geplaagde Plein Oost en omgeving, er wordt naar alle verwachting binnenkort weer een grote kerstboom met lichtjes neergezet. Er op dat gebied heeft West een beetje het nakijken.

1 opmerking:

Ard zei

O mijn mooi Beijum,

waar de warmte in wkc-west overheerst
boven het gekibbel van de "regeerders"
hopelijk het gezonde verstand wederkeert
tot nut en genoegen van alle "heerders".