zondag 20 december 2015

EEN KERSTMAALTIJD MET WIJ BEIJUM JEUGDWERK


Afgelopen vrijdagmiddag hebben de mensen van WIJ-Beijum Jeugdwerk samen met kinderen die ze onder hun hoede hebben in het Heerdenhoes een maaltijd gemaakt en verorberd. 

Er stonden veel kinderfietsjes voor het buurtcentrum in de Isebrandtsheerd. Even kijken, zal er wat te doen zijn? Jonge wat rook het er lekker, het water liep ondergetekende uit de mond. Er waren nog niet veel kinderen aanwezig, het was half vijf, een half uur voor het begin van de maaltijd. Mensen van WIJ Beijum Jeugdwerk, zal ik jullie eens op de foto zetten? Dat wilden ze wel, zie het resultaat boven.

De linker afbeelding is van een gedeelte van de in kerstsfeer gedekte tafels gemaakt.

Tijd om op alle kinderen te wachten die kwamen eten had ondergetekende niet. Maar geen nood, op de Facebookpagina van Wij Beijum Jeugdwerk staat de rechter afbeelding.

De afloop is niet bekend. Maar alles was aanwezig om een prettige gezamenlijke kerstmaaltijd te nuttigen, dus dat zal wel snor zitten. Vooral ook omdat er op de Fb-pagina van WIJ Beijum Jeugdwerk kort maar krachtig staat: Kerstdiner 18 december 2015. Te gekke dag gehad!
Update 17:02 uur, WIJ Beijum Jeugdwerk reageerde: Een geslaagd kerstdiner waar 41 kinderen hebben genoten van het eten.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoe zit het met het oudejaar feest 2015, ik heb gehoord dat het niet door gaat...???