donderdag 31 december 2015

WEGWIJZER, ALDI EN PINAUTOMAAT WEL AFGETIMMERD

Op Plein Oost werden containers geleegd en is de ingang van de Wegwijzer afgetimmerd

De oudejaarsmiddag in Beijum is rustig begonnen, althans dat is de indruk van ondergetekende. Er wordt her en der door groepjes jongeren vuurwerk afgeknald, maar dat komt tot nu toe niet erg opgefokt over, eerder rustig. De zon schijnt, en dat kan het beeld van oudejaarsdag tot nu toe extra positief kleuren.
Ook Plein oost, de Aldi is dichtgetimmerd

Op Plein Oost werden tegen half een vanmiddag de vuilniscontainers geleegd, je moet het natuurlijk niet hebben dat er vuurwerk in de papierbak wordt gesmeten, met alle mogelijke gevolgen van dien. De ingang van de Wegwijzer en ramen voor de Aldi zijn er net als voorgaande jaren afgetimmerd.

Pinautomaar bij Winkelcentrum Beijum wel afgetimmerd
Van oost naar west. Rond het winkelcentrum Beijum is het rustig, dit keer worden geen fietsenrekken losgeschroefd omdat er 's avonds een muziekpodium moet worden opgebouwd. Zoals gisteren vermeldt, de romp van het winkelcentrum, daar waar de promenade doorheen loopt, wordt deze editie van oud en nieuw niet afgetimmerd. De rolluiken voor de slijterij en kapper de Boer zullen aan het einde van de middag zoals elke gewone dag naar beneden gaan.
Een lezer tipte de blogger dat het pand van de Lidl wel zou worden afgetimmerd, maar daar was nog niks van te zien. Wel was vlak naast de Duitse super de muur waar normaal gesproken de pinautomaat uitsteekt afgetimmerd.

Even later kwam de vuilniswagen die eerst bij Plein oost was te zien aanrijden. Ook hier worden de containers geleegd, brievenbussen en containers zijn nou eenmaal uitdagende objecten voor opgefokte vuurwerk-afschieters.
Wordt vervolgd.
Hout bij een container in de Barmaheerd. Voor een vreugdevuur?


Geen opmerkingen: