woensdag 30 december 2015

KEIHARDE VUURWERKKNALLEN IN BEIJUM


Je schrikt je af en toe het leplazerus. Mensen kinderen wat een dreunen in Beijum. Hoezo een vuurwerkverbod tot morgenmiddag 18.00 uur? Wie controleert dat in het donker?

Ondergetekende komen klachten uit de hele wijk ten gehore. Uit de Fossemaheerd:
Erg vervelend, je huis uit rennen vanwege enorme vuurwerkbommen die je telkens uit mijn bureaustoel doen opvliegen. Ik ben erdoorheen gekomen, maar was vervolgens wel zo verhit dat ik de te vroege vuurwerkafstekers wel heel adequaat heb verteld waar ze hun vuurwerk konden steken.
 Meeste meldingen komen uit Beijum, Lewenborg en de Oosterparkwijk, gevolgd door Ulgersmaborg, Corpus den Hoorn, de Wijert en Vinkhuizen

6 opmerkingen:

Rita de Wit zei

Die randdebielen blazen ook blikjes en glaswerk op in het honden uitlaatgebied hier bij de Bottemaheerd, je kunt je hond dus niet meer even laten rennen :(
Laatste keer een fikse snee in de poot, vijf hechtingen en een rekening van de dierenarts van €105,-

Han zei

Eerlijk gezegd heb ik wel beroerdere jaren meegemaakt......gisteravond laat ging er hier een vuurpijlfontein met finale knal de lucht in (Amkemaheerd/Jensemaheerd), maar veel meer heb ik nog niet gehoord.

Anoniem zei

Het treintje bij de beijumkorf is ook opgeblazen door een stel idioten met vuurwerk.
Erg stoer om kinder speeldingen op schoolpleinen op te blazen!

Anoniem zei

Vanaf eind september is het eigenlijk al raak met ontzettend knallen/ dreunen in de omgeving van de jaltadaheerd. Het is geen vuurwerk meer te noemen, het zijn gewoon bommen. Hoop nog steeds dat 1 die het afsteekt het iets te lang vasthoudt. Maar helaas moeten we dan als maatschappij ook weer voor de (zorg) kosten opdraaien.

Anoniem zei

Nu ook de voordeur van de beijumkorf vernield, beveiliging is aanwezig

Anoniem zei

Ook vannacht en vanavond weer vuurwerk bommen! Aan het plein bij winkel centrum oost. Schrik me ook helemaal kapot elke keer weer!! Grrrrrr. Heeft het zin melding te doen bij de politie?