dinsdag 31 maart 2015

BENZINEPOMP KRIJGT OPKNAPBEURT

De enige benzinepomp die Beijum rijk is ziet er momenteel een stuk frisser uit in vergelijking met een week geleden. Het afdak boven de pompen is gisteren van een nieuwe verflaag voorzien en ook is de naam van de wijk tegen het dak aangebracht, zie afbeelding links.
De blogger tankt zeer sporadisch bij tankstation Beijum, hij rijdt vaak richting zuiden, naar het Julianaplein, en bij kruispunt Lewenborg heb je vijftig meter na de afslag richting Ulgersmaborg een goedkopere en onbemande tankstation (Tankstation Beijum zit bij Beijum Noord tegenover de ingang van de Bekemaheerd).
Het personeel van tankstation Beijum is altijd aardig en attent, maar wat ergerlijk is, aldus de mening van de blogger, is dat na betaling vrijwel altijd wordt aangedrongen om nog even wat lekkers als snoep of chocolade te kopen en mee te nemen wat naast de kassa staat opgesteld. "Hebt u nog belang bij...." Ondergetekende heeft daar nooit belang bij. En als hij dat wel heeft, dan koopt hij het gewoon. De blogger vroeg een keer aan een cassiere of ze de vraag of iemand nog wat lekkers wil kopen van hogerhand krijgen opgelegd. Ze antwoordde bevestigend.

Mooi dat Beijum een tankstation heeft. Het is lekker opgeknapt en het ziet er fris uit. Maar lekker frank en vrij met een pinpas ergens bij een onbemand tankstation benzine in de auto te gieten is ook wel zo prettig. Geen gezeur aan de kop. Bij een pomp kom je tanken. En als je een krantje wil kopen, een bak koffie, koelvloeistof of snoep, dan bepaal je dat zelf wel.

Geen opmerkingen: