zondag 29 maart 2015

"DIE ABN-AMRO LUI KRIJGEN HET EINDELIJK DOOR"


Boze Beijumer mailde weer n.a.v. de jongste inzichten bij de top van ABN-Amro. Zie ook zijn zwaar gezouten inzending van afgelopen vrijdag.
"Het zijn gewetenloze boeven, zonder de druk van de media hadden ze het geld gewoon binnen geharkt. Egoïsten zijn het met lachebekje Gerrit Zalm als opper-graaier. Hou ze in de gaten want ze zijn in staat tot fraude, ontduiking en malversaties." Bovenstaande kop komt verderop uit de ingezonden mail.
De top van ABN AMRO is door de knieën gegaan. Het bestuur ziet af van de loonsverhoging van 100.000 euro, vanwege de grote maatschappelijke verontwaardiging die de afgelopen week is ontstaan
Telegraaf.

2 opmerkingen:

Anoniem zei


Fijn anoniem!

Ik weet zeker dat jij hiertoe bijgedragen hebt, middels je uiten naar buiten toe :-)!!

A. zei

Als ik Gerrit Zalm was werkte ik ook liever bij ABN AMRO dan als minister. In beide banen is het keihard werken en een hoop shit aan je hoofd. Als minister voor een verantwoord salaris en bij ABN een mega salaris. Wat zou u dan doen? Ook al is het belachelijk hoog en vinden we er allemaal wat van (ik ook hoor), toch wist ik het wel als ik in zijn schoenen stond. En Zalm dus ook.