dinsdag 17 maart 2015

NIEUW SPEELVELDJE HEEFT EERSTE SCHADE

Het jongetje dat op de foto is te zien kijkt wat beteuterd naar de wenteltrap of misschien beter gezegd wentelglijpaal die op het kunstgras van het nieuwe en onlangs geopende speelveldje aan de Froukemaheerd ligt.
Het lijkt niet op vandalisme, waarschijnlijk is het ding gewoon losgeraakt doordat er veel kinderen tegelijkertijd aanhingen of opstonden. Dit nieuwe speelterrein is gebouwd omdat de aansprakelijkheidsverzekering van het oude exemplaar na tien jaar was verstreken. Dit losliggende ding (foto, gistermiddag gemaakt) heeft scherpe punten en een omhoog staand stuk. Een kind kan er beter niet op of tussen vallen, het is maar de vraag of de nieuwe aansprakelijkheidsverzekering ook geldt voor een kapot toestel. Een week geleden werd een controle gehouden.
(Een buurtbewoonster heeft hier gisteren een melding van bij de gemeente gedaan)

2 opmerkingen:

Karline zei

Losgeraakt of een kwestie van overbelasting...jongelui van Beijum (12+): dit is een kinder speelplaats. Wil je kijken hoe sterk je bent, ga dan naar de fitness ipv uit te proberen hoeveel pubergeweld deze toestellen kunnen verdragen... Wij houden het in de gaten want wij houden van ons plein!

Anoniem zei


Ik kan me je boosheid begrijpen Karline maar kom óp zeg, 12+ers zijn óók nog kinderen, hoor!

De blogger schrijft dat het er niet uit ziet als vandalisme.

Maak gezamenlijk met alle betrokken buren een goed schema.
Een tíjd schema, wel te verstaan :-).

Veel suk6!!