zaterdag 28 maart 2015

GEZELLIGE EN ONDERHOUDENDE UITZENDING VAN RADIO BEIJUM

Val links naar rechts Han Borg, Marleen Postma, Lammert Doedens, John Veldman en Hans Koopman
Lammert Doedens en Mirjam Wulfse
De vijfde uitzending van Radio Beijum mag een succes worden genoemd. Het geluid was in tegenstelling tot eerdere uitzendingen perfect, het irritante geruis op de lijn van de uitzending eind februari was voorbij, muziek en mensen waren goed te verstaan.
Tijdens het schrijven van dit artikel valt wel af en toe het geluid een paar tellen weg, het kan aan de apparatuur van ondergetekende liggen.
Waar ging het dit keer zoal over? Kruidenvrouw Saskia Nieboer vertelde onder meer over welke kruiden goed werken tegen depressieve gevoelens. Wat doen paardenbloemen en brandnetels? Ze zuiveren de lever, het een na grootste orgaan in een mensenlichaam, en zorgen daarvoor dat een mens zich geestelijk en lichamelijk beter voelt.
Mirjam Wulfse kwam vertellen over de VVD en de rol die de partij waarvan ze fractievoorzitter in de Provinciale is vervult.
Lammert Doedens en ondergetekende vulden het Grunnings kwartiertje met het thema oorlog.

Lammert Doedens gaat nog een stuk schrijven over de functie en het doel van Radio Beijum in de wijk. Dit houdt de lezer nog tegoed.

Kees Huizinga schoof nog aan op het tijdstip dat ondergetekende weg moest. Huizenga sneed het onderwerp 'eenzaamheid in Beijum' aan. Uitzending is binnenkort terug te beluisteren via: http://www.radiobeijum.nl/
Update 15.21 uur, de uitzending is terug te beluisteren...Open de link.Geen opmerkingen: