donderdag 19 maart 2015

EEN WILDE WIJVEN MATPARTIJ?

Twee oorbellen, een haarband en een kapot geslagen of gevallen spiegel. Zal er wat gebeurd zijn?
Bovenstaande foto is eergistermiddag in de Froukemaheerd gemaakt. Genoemde attributen lagen op het voetpad, waarbij opviel dat de oorbellen keurig naast elkaar lagen.
Het is weer zo'n foto waar je je eigen verhaal bij moet maken. Nou ja, moet niet, maar de blogger kan het niet laten en hij doet een poging tot interpretatie. Twee mooie vrouwen ontmoetten elkaar op straat en ze werden subiet nijdig op de schoonheid van de ander. Ze begonnen te schreeuwen en te krijsen dat ze zelf de mooiste waren en dat de ander lelijk was, er kwam een spiegel bij te pas uit een der tasje om een vergelijkend warenonderzoek te doen, kijk ik ben mooier dan jou, kreng! De escalatie was niet te stoppen, schoppen, bijten, aan haren trekken, de oorbellen uit de oren trekken, vol woede de spiegel kapot gooien, een bos haar en een haarband op straat kwakken....

Het voetpad ziet er deels zwart geblakerd uit. Het zal toch niet.....
Andere inkleuringen zijn welkom.

Dit blogbericht lag concept-klaar voor publicatie, maar er kan mooi nog even een soortgelijke foto worden bijgevoegd. Nou ja, mooi...Klik de rechter foto maar beter niet groter, op straat in de Ypemaheerd zag ondergetekende gistermiddag drie tampons en een tandenborstel liggen. Praktisch niet zichtbaar, maar er lag ook een halskettinkje bij. Wat voor vreemd verhaal zal daar nou weer achter zitten?
Het is voorjaar en sommige mensen worden dan een beetje raar in het hoofd. Dames uit Beijum, kunnen jullie je een beetje inhouden?

1 opmerking:

Anoniem zei

Er wonen veel klassevrouwen in beijum het zijn gelukkig niet allemaal van die ordies