donderdag 26 maart 2015

MOGEN WE EVEN OVERSTEKEN?

Het leek echt alsof ze op het punt stonden om de Korreweg over te steken. Als het vier mensen waren geweest had je ze voorrang moeten verlenen.
Tegen half vijf vanmiddag moest de blogger even in de stad zijn. Normaal gesproken gaat dit met de fiets, maar die lag dit keer achter in de auto op weg naar autobedrijf Visser aan de Oosterhamrikkade. De auto krijgt een beurt en de wielen moeten worden uitgelijnd omdat mevrouw Beijumnieuws af en toe links en rechts tegen de stoep aanrijdt met als gevolg dat de wielen er schots en scheef onder staan. Dat rijdt niet alleen vervelend, het stuur gaat alle kanten, op maar banden slijten ook sneller aan de zijkant.
De blogger kwam van de andere kant, zie foto, aan het eind van de Korreweg ligt de Korrewegbrug, linksachter zien we de Sionskerk, tegenwoordig een moskee.
Ten tijde van aankomen rijden keken de vier zwanen richting weg. De blogger stopte maar ze maakten geen aanstalten om over te steken. Auto maar even aan de kant zetten voor een foto. Vlak voor het fotograferen floot de blogger, heel mooi, het kwartet keek zijn kant op. Zie het resultaat boven.

Op de terugweg, met de fiets want de auto overnacht bij Visser, waren de dames (of heren) in geen velden of wegen meer te zien. Zouden ze zijn overgestoken?

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ganzen! Maar ja, van onze blogger krijgen de bloemen en de vogels wel vaker een andere naam.

Anoniem zei


Mocht hij de ganzen eendvogels genoemd hebben, had ik aan bepaalde verstandelijke vermogens gaan twijfelen ;-).

Anoniem zei

GAK GAK..

Anoniem zei

Heeft Visser je auto goed gerepareerd? Ik zoek nog een adresje.