dinsdag 24 maart 2015

SOCIAAL VUILNIS IN BEIJUM (18)

Wat aardig en sociaal. Wil Beijum buitenfitness?  Dan zetten we toch roei- of hometrainers op straat? Het is goedkoop, je kunt op verschillende plekken in de wijk sporten en omdat de apparaten zwaar zijn zullen ze niet tot zwerfvuil degraderen.
Bovenstaande hometrainer werd onlangs op straat in de Onnemaheerd aangetroffen. Het ding zou eigenlijk omgedraaid moeten worden, wie wil er nou buiten fitnessen terwijl hij met z'n hoofd tegen een schutting aankijkt? Het liefst tien in een cirkel in het Groene Hart of op Plein Oost, sportievelingen kunnen zodoende sporten én met elkaar kletsen.

Op de linker foto zien we een tas bij een vuilniscontainer liggen. Mooi voor een weekendje weg, of voor de paasvakantie.

Op de rechter foto zien we rechts een televisie liggen, zo te zien ligt die naast een kast waar die waarschijnlijk op heeft gestaan.

Eind volgende maand wordt er weer een Vrijmarkt op het grasveld bij de Jaltadaheerd gehouden in verband met Koningsdag (27 april). Op die dag kunnen dingen te koop worden aangeboden. Maar weggeven kan ook. Berg uw oude troep even op tot die datum, het straatbeeld van Beijum zal zodoende minder worden ontsierd.

Geen opmerkingen: