dinsdag 24 maart 2015

ZATERDAG 28 MAART ROMMELMARKT IN DE BEIJUMKORF

Rommelmarkt/Fancy Fair

O.B.S De Beijumkorf in Groningen, locatie de Honingraat aan de Jaltadaheerd, houdt zaterdag 28 maart weer haar jaarlijkse rommelmarkt/fancy fair. De deuren van de school zijn van 10.00 tot 14.00 uur geopend.

In een aantal lokalen van de school is er een rommelmarkt met een ruim aanbod aan tweedehands spullen.

Voor de kinderen is er in de school een spelletjescircuit uitgezet – met onder andere een echte spookbaan - waar leuke prijzen mee zijn te winnen. Ook kunnen zij tegen een kleine vergoeding verkleed op de foto gaan, zich laten schminken of grabbelen in de grabbelton.

Daarnaast is er een Rad van Fortuin en om 13.30 uur is de trekking van de Grote Loterij met dit jaar als hoofdprijs een Xbox 360 inclusief het spel Fifa 2014 ter waarde van € 250,00. Op de dag zelf kunnen er nog loten voor deze Grote Loterij worden gekocht.

Buiten op het schoolplein is er koffie, thee, frisdrank en limonade verkrijgbaar en voor de lekkere trek zijn er onder andere suikerspinnen, ijsjes, broodjes hamburger en frikadellen te koop.


De opbrengst van de rommelmarkt/fancy fair komt geheel ten goede aan de school. Dit jaar wordt de opbrengst besteed aan een digitale leeromgeving voor studielokaal het Praathuis. 

(Flyer + tekst ingezonden vanuit de ouderraad van de Beijumkorf)

Geen opmerkingen: