maandag 9 maart 2015

HET SCHIJNT EEN GEZELLIGE VROUWENAVOND TE ZIJN GEWEEST

Omdat de man die dit schrijft afgelopen zaterdagavond in De Bron geen foto mocht maken omdat mannen niet naar binnen mochten, heeft hij maar even leentjebuur gespeeld bij internetcourant Lijn6 uit Beijum. Philippine Koopman mocht als vrouw zijnde wel met de camera naar binnen en kon naar hartenlust fotograferen en filmen.
Zie bovenstaande foto, het kan aan de momentopname en aan de buitengesloten blogger liggen maar het geheel straalt geen feest uit, alsof vrouwendag in Beijum een hele serieuze zaak is.

De laatste zin in het bijgaand stuk van Koopman geeft stof tot nadenken, er wordt een tipje van de sluier opgelicht waarom de vrouwen even pertinent alleen met seksegenoten wilden zijn: Vrouwen onder elkaar is meer ongedwongen en dat ervaren sommige mannen ook als ze een avondje met elkaar gaan voetballen, biljarten ef bij een andere gelegenheid.

Op zaterdag 7 maart van 7 - half 10 's avond werd er een vrouwenavond georganiseerd voor vrouwen uit Beijum. Zo'n 50 vrouwen hadden zich hiervoor aangemeld. Het thema van de avond was vrouwen en talent en tijdens de dansjes met zelf uitgekozen muziek werden de vrouwen door juryleden uitgekozen op hun beste prestatie in expressie, beweging, motoriek en soort dans. Er waren verwenprijzen te winnen als knippen en wassen of een welkomsbehandeling bij "Beauty & Stend". Deze avond was een voorproefje voor de Internationale Vrouwendag die haar 107e keer viert op 8 maart 2015. Vrouwen onderelkaar is meer ongedwongen en dat ervaren sommige mannen ook als ze een avondje met elkaar gaan voetballen, biljarten of bij een andere gelegenheid.
Lees hier op Lijn6.com Foto ook van deze site.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Zo te zien heb je niks gemist

Anoniem zei


Ik hoop dat alle daar aanwezige vrouwen een hele goeie avond gehad hebben.

Ben blij te zien dat de vrouwen die ja en nee te zien zijn op de foto de navolgsters van oa mijzelf zijn en dat deze dag nog steeds wel degelijk levendig is!!

Óp naar de 108ste hè dames :-)?

Anoniem zei

Ik zie een portret van sterke zelfbewuste en hele mooie vrouwen.

Zou het 3 generaties familie van elkaar zijn.

Anoniem zei

Ja ! Prachtige vrouwen !

Anoniem zei


idd. reaganten

aan deze vrouwen kunnen heel wat navolgsters van mij, geboren op de grunneger klaai, een voorbeeld nemen :-)!

Anoniem zei

Ongedwongen vrolijk straalt er zeker niet vanaf. Maar dat het blond=is=mooi-concept doorbroken wordt is prima. Zo'n wit hoofddoekjesding is dan wel wat uit de toom.

Maar de geponeerde sexe scheiding blijft krankzinnig. Man is voetbal, vrouw is... op de foto gaan?

Kees K.

Anoniem zei


man is voetbal...eigen keuze.
vrouw op de foto gaan is...eigen keuze.