zaterdag 21 maart 2015

WIE WIL VOLGENDE WEEK ZATERDAG 'N KNUFFEL IN GRONINGEN?Het is voorjaar, maar het kan bij tijd en wijle toch nog erg fris zijn. Brrrr. Niet alleen qua weer, maar ook intermenselijk kan het kil zijn. Wat een kou soms tussen mensen. Volgend weekend kunt u uw hart ophalen. We gaan knuffelen in het centrum van Groningen. Doet Beijum mee? Onderstaand persbericht kwam vandaag binnen:

Knuffelen op Straat?!
Op zaterdag 28 maart kan iedereen geknuffeld worden! Joyce Boerkoel van IndiviDuo gaat Free Hugs uitdelen in het centrum van Groningen. Diverse mensen gaan haar hierbij helpen en iedereen is welkom om zich daar bij aan te sluiten.
‘Het zou geweldig zijn als iedereen elkaar gaat knuffelen op straat’ zegt Joyce. ‘In Winschoten en in Emmen is dit initiatief van mij ook al opgepakt, dus ook daar kom je op straat mensen tegen die willen knuffelen met de voorbijgangers. Op de Langestraat in Winschoten is deze actie tussen 10 en 13 uur en in Emmen om 14.00 uur voor de V&D. Zelf start ik om 13 uur voor de C&A in het centrum van Groningen.’
‘t Repro Grafisch Huys uit Stadskanaal is bereid gevonden om vijftig kartonnen borden te sponsoren met de tekst ‘Gratis knuffelen’ en ‘Free hugs’. Mensen mogen uiteraard ook zelf een bord meenemen.
Iedereen die wil knuffelen, kan zich op 28 maart aansluiten bij de groepjes of die dag zelf een nieuwe knuffellocatie creëren. Wil je één van de vijftig borden gebruiken, dan is het wel handig om je van te voren aan te melden en ook als je op een andere locatie deze Free Hugs wilt gaan geven.
Voor meer informatie en aanmelden: www.individuo.nl/free-hugs.

Afbeeldingen van deze site. Ingezonden bericht.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoe zielloos kan de wereld worden.

Kees K.

Anoniem zei


Al krijg ik nooit meer een knuffel...op deze manier bedank ik me zeer hartelijk!