donderdag 25 juni 2015

AANSLUITING GRONINGERWEG NAAR EEMSHAVENWEG IS KLAAR!
Vanochtend kwam onderstaand bericht binnen via RingGroningen:
Aansluiting Groningerweg (Hornbach) richting Eemshaven weer open
 Vanaf donderdag 25 juni is het weer mogelijk om vanaf de Groningerweg (ter hoogte van Hornbach) richting de Eemshavenweg te rijden. In de periode 12 juni - 24 juni zijn hier werkzaamheden verricht om ook de nieuwe aansluitingen op de Eemshavenweg te realiseren. Deze zijn nu voltooid.

Omdat ondergetekende vanmiddag in de Hornbach moest zijn voor een technisch boodschapje, kon hij gelijk even poolshoogte nemen.
Op de linker afbeelding is te zien dat de blogger na gedane zaken de parkeerplaats van de Duitse bouwmarkt afrijdt. Achter de Groningerweg loopt het Boterdiep en daar weer achter Beijum. Links gaat het richting Bedum, rechts richting Witte Lam, Adorp, Ring Oost en...vanaf vandaag dus ook naar de Eemshavenweg. Op de rechter foto worden genoemde richtingen aangegeven, de pijl naar rechts wijst richting Eemshavenweg.

Zie grote foto boven, hier rechtsaf gaat het richting Bedum, Middelstum, Uithuizen, Eemshaven, etc.
De blogger moest om terug te keren naar Beijum onder het nieuwe viaduct door en direct rechts met en boog de Oostelijke Ringweg op.

Na de voltooiing van Kruispunt Beijum Zuid is dit nieuwe ongelijkvloerse kruispunt een verademing voor de automobilist die lekker vlot en zonder obstakels door wil rijden.
Vanaf Ring Oost richting nieuwe afslag naar de Eemshavenweg

Geen opmerkingen: