zaterdag 27 juni 2015

EINDE SCHOOLJAARFEESTJE BSO CALVIJNSCHOOL


Leerlingen, leerkrachten, ouders en andere mensen die op de een of andere manier bij de Calvijnschool uit Beijum zijn betrokken boffen maar met de van hogerhand aangestuurde weersomstandigheden. Wat het schoolplein twee weken geleden het decor van 'Nacht zonder Dak', eergistermiddag lag het schoolplein wederom vol met kleedjes en zittende en half liggende mensen. 

Het schooljaar loopt langzaamaan ten einde en er was een afsluitend feestje voor de Buitenschoolse Opvang (BSO) georganiseerd.

De blogger fietste gistermiddag tegen half zes de Froukemaheerd binnen en ontwaarde de drukte op het schoolplein van de gereformeerde school. Het zag er gezellig en ontspannen uit, etende en gezellig keuvelende mensen, wat te drinken erbij. Jong en ouder Beijum (e.o) bij elkaar. Dat allemaal op kleedjes.

Op de BSO locaties wordt gewerkt met het BSO activiteitenprogramma 'Doen!'. Aan de hand van diverse thema's wordt er een programma bordevol activiteiten uitgewerkt. Een thema loopt gedurende 3 tot 5 weken en in deze periode vinden op de BSO allerlei activiteiten plaats die met dit thema te maken hebben. In de vakantieweken is er naast het vaste basisprogramma ook een keuzemenu aan activiteiten. Kinderen kunnen dan uit maar liefst 20 activiteiten kiezen! Prokino.

Geen opmerkingen: