donderdag 18 juni 2015

HOND BIJT HOND-KWESTIE IN BEIJUM IS OPGELOST


"Hoe het allemaal is gelopen is niet leuk maar mevrouw is welwillend en toont zeker spijt! Daar valt ook iets voor te zeggen!"

Het leek ruim een week geleden alsof er een soort van middeleeuwse brandstapel voor een Beijumse werd aangestoken omdat haar hond een andere hond had gebeten. Wat een woede en wat een emotionele reacties! De blogger hield z'n hart vast, zou dat wel goed komen? En moet dat nou, een van Beijumnieuws gekopieerde foto bij een 'opsporingsbericht' op Facebook zetten?

Heel onprettig allemaal. Zowel voor de eigenaar van de gewonde hond, maar zeker ook voor de dame wiens hond had gebeten.

Het gezonde verstand heeft uiteindelijk gezegevierd. Onder het bewuste bericht kwam een uur geleden onderstaande reactie binnen:

Zojuist een telefoontje van de eigenaresse van de hond gehad die Spike heeft gegrepen!! Ze was enorm geschrokken ook van d'r eigen hond! Heeft enorm spijt van hoe het gelopen is en wil alle kosten vergoeden! Tevens neemt ze maatregelen met haar eigen hond om herhaling te voorkomen!! Hoe het allemaal gelopen is is niet leuk maar mevrouw is welwillend en toont zeker spijt!! Daar valt ook iets voor te zeggen
😉
Ik wil iedereen bedanken ook namens Spike voor het enorme medeleven en fantastische hulp!! Serieus geen woorden voor echt te gek!!!!😇
😘
❤
— opgelucht. 

5 opmerkingen:

Anoniem zei

En waar blijven de reacties nou? Of zitten mensen liever te schelden en lelijk te doen vanachter hun pc?

Anoniem zei

Jammer dat er blijkbaar eerst een publiciteitscampagne nodig is voordat die mevrouw het licht ging zien.

Anoniem zei

Vrouwtje van Spike,van harte gefeliciteerd met de verstandigste oplossing :-).

Simone zei

Tsja anoniem van 17.06. Kun je het je niet voorstellen dat mensen emotioneel reageren? Ik ben blij dat mevrouw nu haar verantwoordelijkheid neemt maar dat had ze natuurlijk gewoon meteen moeten doen. Honden blijven dieren dus zoiets kan gewoon gebeuren, het is dan aan de eigenaar om er goed mee om te gaan. Eerst je hond afgeven aan je moeder en er vervolgens vandoor rennen (en dus iemand met een gewonde hond achterlaten) laat niet echt zien dat ze zich erg verantwoordelijk opstelt. Ik vraag me af wat er van was gekomen als het niet heel facebook rond was gegaan.

Anoniem zei

Ik kan me voorstellen dat je in 1e instansie in paniek wegrent. Als iedereen via Facebook anderen aan de schandpaal nagelt gaan we richting wilde westen. Leuk?