zondag 28 juni 2015

MISSELIJK MAKENDE DIEFSTAL MOTOR IN BEIJUM

"Ik ben er misselijk van."

Gisteren is mijn motor gestolen in Beijum op de Grevingaheerd 168 laatst gezien was om 23.00 en vanochtend om 08.00 uur zag ik dat de motor gestolen was.  
Het is een blauwe Yamaha r6 bouwjaar 2000 opvallend is dat er geen stickers op de motor zitten. Kenteken 51-mb-bx. Ik ben er misselijk van.

Foto + tekst ingezonden door lezer Dennis.

Rtv-Drenthe besteed ook aandacht aan de diefstal:
Het was een mooi TT-weekend voor Dennis Beintema, tot hij vanochtend wakker werd. Zijn motor bleek te zijn gestolen. Beintema was na afloop van de TT naar zijn vriendin in Groninger wijk Beijum gereden. Daar parkeerde hij zijn motor voor het huis en zette hem op slot.
Verdwenen "Toen ik vanochtend buiten kwam, was mijn Yamaha R6 verdwenen", reageert Beintema, die het nog niet helemaal kan beseffen. "Ik had er de afgelopen tijd veel aan gesleuteld. Hij was helemaal klaar voor de zomer."
Meerdere motoren gestolen in Groningen
Beintema deed aangifte bij de politie. "Volgens de politie was er ook al een motor gestolen in de Groninger wijk Paddepoel." Vrijdag verdween ook al een motor van een TT-ganger.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik hou mijn ogen open, hoop dat ze die eikels oppakken!

Anoniem zei

Bekijk 112groningen. Motorongeluk vandaag
Lijkt wel op jouw motor

Anoniem zei

Motor terecht, hoor ik net via RTV Noord. Zag zaterdagmiddag na GP rijder met cellphone zoekend door Beijum gaan op zoek naar vriendin.