woensdag 10 juni 2015

DRUK AAN HET WERK BIJ KRUISPUNTEN NOORD EN ZUID BEIJUMVia kruispunt Beijum Zuid is het momenteel niet mogelijk om richting Beijum Noord en de noordelijke ringweg te rijden. Zie foto boven, linksaf, naar genoemde richtingen is geblokkeerd. En van de andere kant komend kun je de wijk ook niet inrijden, zie afbeelding rechts.  Zo te zien, zie linker afbeelding, zijn ze met de groenvoorziening rond ons aller kruispunt bezig. Klik de linker foto groter, en je ziet ook een grote katrol staan, de blogger heeft nog geen idee waar dat ding voor dient. Omdat ondergetekende vanmiddag iets zwaars uit Beijum Noord moest ophalen, ging hij via Beijum Zuid richting Kardinge, dat kan wel, en via Kardinge terug naar Beijum. Vanaf Kardinge komend kun je Beijum Zuid wel weer inrijden, wat het vermoeden bevestigd dat ze een halve rotonde voor voertuigen en spullen gebruiken om iets aan het groen rond het kruispunt te doen. De oprit van Beijum Zuid richting noord is dan wel gestremd, je kunt wel gewoon over de Beneluxweg alle kanten naar noord en zuid, vice versa, rijden.
Ter hoogte van Beijum Noord staat ook een partij voertuigen onder de Beneluxweg, zie onderste afbeeldingen. Ook lopen er oranje mannetjes rond. Conclusie, ze zijn vandaag intensief bezig om de kruispunten Beijum Zuid en Noord aan te pakken. Verkeer dat Beijum Zuid vanaf noord binnen wil rijden of verlaten, moet even omrijden.
Update 18:53 uur, ze zijn rond kruispunt Beijum Zuid niet met groenaanplant bezig, maar er worden kabels getrokken (dit verklaart de grote katrol op de foto).

User Actions
Zijn kabels aan trekken voor de camera'sGeen opmerkingen: