dinsdag 30 juni 2015

BEACH PARTY IN OPBOUW IN HET CAFÉ BILJART VAN BEIJUM


Het beloofd een zinderend heet zomerweekend te worden. Het Café Biljart te Beijum organiseert aanstaande zaterdag compleet in overeenstemming met het tropische weer een strandfeest. Op z'n Engels gezegd: een Beach Party. 

De voorbereidingen voor het feest zijn gisteren reeds begonnen. Zie bovenstaande flyer, er wordt een indoor zwembad waar maar liefst 25000 liter water in gaat in het café neergezet. Dat neerzetten doe je niet zomaar even, dat vergt de nodige voorbereiding.

Zie foto's links en rechts, het halve interieur van het café moet aan de kant om plaats te maken voor tropische attributen zoals het zwembad.

Die lag gisteren te wachten op de parkeerplaats achter het café. Zie afbeelding beneden. En zie ook de Amkemaflat onder een strak blauwe hemel achter het zwembad liggen. Het lijkt wel een strandhotel waar allemaal toeristen in gehuisvest zitten.

Morgenavond of donderdagochtend volgt een update, het Café Biljart zal er dan helemaal op z'n Beach bijliggen.

De blogger garandeert niet dat hij zaterdagavond of nacht verslag gaat doen van het strandfeest aan de Claremaheerd. Hij wil eerst de garanties hebben dat hij niet het zwembad in wordt gegooid, iets wat hij gisteren tijdens het maken van de foto's opving.

Er komt een tropisch weekend aan. En komend weekend kun je met een drankje en zwemkleding aan op het Beijumer strand in het Café Biljart gaan liggen.


1 opmerking:

Karin.p. zei

Ach Johan met 30+ graden mag je blij zijn wat verkoeling te krijgen ;) enne je hebt toch niet van suiker :p
Zwembad kan volgens mij beter buiten staan dan binnen trekt denk ik ook nog meer bezoekers