zaterdag 20 juni 2015

GETUIGEN BIJNA VERDRINKING VAN INVALIDE IN KARDINGERPLAS GEZOCHTMeestal een prettige plek voor mensen. Maar er kan ook een keer tuig tussen lopen
De politie is op zoek naar getuigen, die informatie hebben over een invalide man op een scootmobiel die in het water van de Kardingerplas is terecht gekomen.

Dat gebeurde tussen half drie en half vier op de vrijdagmiddag. De 50-jarige man stond stil op het fietspad langs de Parkallee, omdat dit even geblokkeerd was wegens werkzaamheden. Op dat moment wordt er van achteren met kracht tegen zijn voertuig getrapt, waardoor de scootmobiel richting het water rijdt. Van schrik knijpt hij de in gashendel in plaats van de rem en hij rijdt het water in. Enkele omstanders schieten direct te hulp en helpen de man uit het water. Iets dat hij op eigen kracht waarschijnlijk niet voor elkaar had gekregen. Door het snelle optreden van omstanders komt de man met een nat pak en een kapotte scootmobiel weer op de kant. De scootmobiel is definitief kapot en kan niet meer worden gerepareerd. De politie zoekt getuigen die hebben gezien wie er tegen de scootmobiel heeft getrapt. De te hulp geschoten omstanders hebben het helaas niet gezien. Hebt u iets gezien of weet u hier iets van, neem dan contact op met de politie in Groningen, telefoon 0900 8844.

Geen opmerkingen: