maandag 29 juni 2015

DE MOTOR VAN DENNIS IS TERUG!

"Ik ben vanochtend gebeld door politie Groningen en mijn motor weer terug gevonden! Bedankt voor het snel plaatsen op internet."
De eigenaar van de afgelopen weekend in de Grevingaheerd gestolen motor kan z'n geluk niet op. Om acht uur vanochtend mailde hij dat hij door de politie was gebeld met de mededeling dat de motor in de buurt was gevonden.
Een attente Beijumer had het zaakje niet vertrouwd, een vreemde motor in de buurt, en heeft de politie ingeschakeld. 

Tegen het middaguur belde ondergetekende aan bij het adres waar de motor was gestolen. Een jongedame deed open: "Ja, hij is weer terug. Ja, hier stond ie."  Op de foto zien we een witte stip, hier stond de motor op z'n stander. Dankzij de kracht van internet heeft Dennis z'n eigendom weer terug.
 Een oplettende buurtbewoner heeft maandagochtend vroeg op de Mudaheerd een gestolen motor aangetroffen. De motor werd zondag elders in Groningen gestolen. De 25-jarige eigenaar uit Bakkeveen deed aangifte.Vanwege de TT in Assen werd door de politie extra aandacht besteed aan motordiefstallen. De bewoner van de Mudaheerd had daar volgens eigen zeggen het één en ander over gelezen op politie.nl. Toen hij vervolgens een voor hem onbekende motor in de straat zag staan, waarschuwde hij de politie. De 25-jarige eigenaar is inmiddels geïnformeerd dat zijn motor weer terecht is. Politie

1 opmerking:

An zei

Scherp gezien Mudaheerder!! Mooi werk!