dinsdag 9 juni 2015

WAT IS ER AAN DE HAND? (10/6, 11:16 uur; gedoe met een hond)

(20:19 uur) Ondergetekende is niet in Beijum maar hij vraagt zich af of er wat speelt. De bezoeken aan deze site stijgen opeens explosief. Tegelijkertijd komen er reacties binnen onder een oud blogbericht over een dame die in de kinderopvang-branche zit en een hond heeft. Voor info svp even mailen.

Update 22:43 uur. Via Facebook is te lezen dat de hond van een Beijumse een andere hond ernstig en tot bloedens toe heeft toegetakeld. Op Beijumnieuws staat een bericht over deze dame, blogbericht is in het najaar van 2013 gepubliceerd. Een Facebook-bericht met een link naar het bericht, waar ook een foto van de bewuste dame bijstaat, is op dit moment ongeveer 400 keer gedeeld. Dit verklaart de kijkcijfer-explosie.

Er komen woedende en hatelijke reacties binnen die gepaard gaan met grove scheldwoorden.
Ondergetekende kan de woede en haat begrijpen. Maar hij vraagt zich af of Facebook/Beijumnieuws een vrijplaats moet zijn om tot een publiekelijke digitale terechtstelling te komen. Voor veroordelingen hebben hebben we een politie-apparaat en uiteindelijk justitie.

Grove reacties die gepaard gaan met ernstige scheldkanonnades worden niet toegelaten. Niet onder het bericht uit 2013, en niet onder dit bericht.

Update 23:17 uur, lezeres mailde, met verwijzing naar bovenstaande Facebook-bericht:
Er is een hond bijna doodgebeten bij de weide waar de koeien staan.
Eigenaar van de hond die aanviel heeft het op het rennen gezet.
misschien is dit iets voor op de blog.
Dit als waarschuwing voor andere hondenbezitters op goed op te letten.
Grote kans dat deze hond dit weer doet.
 Meer info kun je vinden via Facebookpagina van de eigenaar van Spike.
Update 10/6, 11:36 uur; de heisa in Beijum wordt langzaamaan stadsnieuws via GroningenDichtbij

27 opmerkingen:

Anoniem zei

Ga ik je vertellen waar dit vandaan komt
De mevr uit de oude blogbericht zal met haar hond in beijum los lopen een meneer heeft zijn hond vast en de hond van de dame heeft de hond van de man gepakt.
Toen meneer haar aansprak zette ze het op een lopen en verdween zie deze pagina https://www.facebook.com/chris.vandekerkhof.9 van de slachtoffer met foto,s hoe zijn hond er aan toe is

Anoniem zei

Onderstaand is mevrouw met haar fantastische hond die mijn lieve brave Spike bijna aan z n einde heeft geholpen!!! Zie ook de advertentie mag toch hopen dat ze geen kinderopvang heeft aan huis!!! Anders zou ik me kids daar snel weghalen!!! Tevens een paar foto's van mijn arme poppie die d'r erg aan toe is!!! P.s. Delen mag!!!

Anoniem zei

Die hond van dr heeft vaker honden gepakt dit is niet de eerste keer

Anoniem zei

Eigenaar van Spike, wees nou een kerel en zet je naam erbij. Een beetje laf anoniem gaan zitten reageren en wel de naam van de eigenaresse van de hond op je FB-pagina zetten!

Anoniem zei

anoniem....wel dom dat je reageert op de baas van spike als...anoniem hahahaha

Unknown zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Anoniem zei

wat een kleine kinderen zijn julie allemaal, tuurlijk is het niet goed als iemand weg loopt als zo iets gebeurd. het weg lopen kan een angst reactie zijn van deze mevrouw. maar wat er vervolgens gebeurt is gewoon weer het ouwe wijfe gedrag van de mensen in beijum dat iedereen zich er weer mee bemoeid en allerlij uitlatingen doen waar door mensen bang worden om hun huis uit te gaan. als je er bij bent geweest dan heb je recht van spreken anders hou gewoon je mond.gedraag julie als volwassen mensen en niet als een stel kleine kinderen. laat de politie het oplossen en niet mensen op deze manier aan de schandpaal nagellen. er word nog minder ophef gemaakt als er iemand hier in beijum word neer geschoten, want ach ja het is toch beijum daar kan je een schiet partijtje verwachten. ik schaam me voor julie allemaal. los het gewoon op en niet op deze manier.

Anoniem zei

Deze mensen hadden vroeger een dobermann en een rottweiler ook dat waren niet de liefste honden, maar wel altijd los laten lopen. Ik snap gewoon niet waarom mensen met honden die niet zo lief zijn los laten lopen, ik heb er zelf twee en die lopen nooit los ook al zijn ze erg lief ook naar andere honden toe, Deze mensen verdienen een fikse boete, maar ook zitten ze aan de lijn dan houden deze dames ze niet, vorige week kwam ik ook een van de dames tegen en toen rende de pup ook naar een mevrouw toe en dan zeggen ze sorry sorry, hou toch gewoon je hond aan de lijn. Of neem geen hond die je niet kan houden als je ermee aan de lijn loopt.

Anoniem zei

Eigenaar van Spike is daar niet te beroerd voor lees FB maar staat er vol mee en je reageert zelf als anoniem pfff...... wil je zijn fb pagina? misschien kan je daar wat meer mee!!!
En dat geldt voor iedereen die nou met naam od anoniem reageert!!
Klik de link aan zie en oordeel zelf ....
En lees dan vooral even wat die mevrouw zei toen de hond zo toegetakeld was voor ze het op een lopen zette!! Ze zei nl. nog even erachteraan rot op met je kankerhond!!

https://www.facebook.com/chris.vandekerkhof.9?ref=ts&fref=ts

emmy zei

Bij de link naar de facebookpagina staat duidelijk de naam van de eigenaar van spike. Dus voordat je zit te zeuren over iemand ANONIEM 23:21 kijk dan eens verder dan je neus lang is.

Daarbij zou je opmerking iets meer gewicht hebben als je zelf niet een laffaard zou zijn en je naam bij je bericht zou vermelden.

FREUBELTJE zei

Het is al erg genoeg wat er gebeurd is..
zielig voor Spike en hoop dat hij er snel weer boven op komt.
Ik meende dat de eigenaar van Spike ook zei dat hij niets kon doen(naar het adres gaan bijvoorbeeld) en het overliet aan de politie.
Laat de politie het dan verder afhandelen in plaats van de naam en adres van deze dame te publiceren.

EN ik ga zeker niet anoniem reageren......

Anoniem zei

Mijn hond is onlangs ook ontsnapt aan dit beest.De agressieve reactie na mijn geschrokken reactie was veelzeggend. Ik en menig heerdgenoot van deze vrouw en moeder lopen een blokje om als we ze treffen.

Anoniem zei

Leugens en nog meer leugens wat zijn mensen daar toch goed in er is nooit ruzie geweest in het centrum deze mevrouw staat voor de kosten en niemand loopt om laag bij de grond

Anoniem zei

Wat zijn het hier een stel leugenaars er is niet eerder een incident geweest mensen lopen een blokje om nog meer leugens als je daar gelukkig van wordt

Jean B. zei

En toch is het waar meneer of mevrouw Anoniem. Ook ik ontloop die familie graag. De hond Baron is behoorlijk agressief en de bazen (laat ik de naam niet noemen) evenzeer.

Anoniem zei

Er is zeker wel ruzie geweest in het centrum met mevrouw. Als je er bij was geweest dan wist je dat. Er zijn wel vaker incidenten geweest met mevrouw alleen nog niet zo erg als deze. Als er al meerdere mensen zijn die zeggen dat ze mevrouw ontlopen vanwege haar honden dan lijkt het me nogal logisch dat er vaker iets is gebeurd. Die mensen moeten gewoon geen honden meer hebben aangezien ze de honden ook niet onder controle hebben. Ook ik heb een aanvaring met mevrouw gehad en dreigde haar hond op mijn hond af te sturen en begon mij uit te schelden. Dus ook ik heb een slechte ervaring met mevrouw. Dus leugenaars zijn deze mensen op deze site zeker niet, het is de waarheid en als iemand dat niet aankan dan moet diegene dit maar niet lezen.

emmy zei

Ja, ze staat nu in voor de kosten.
maar weet zeker dat ze geen cent had betaald als ze er mee had weggekomen.

Dit had allemaal voorkomen kunnen worden als mevrouw niet de benen had genomen terwijl ze scheeuwe dat spike's eigenaar moest oprotten mijn zijn hond. Mevrouw krijgt precies wat ze verdiend. Haar gedrag geeft mij aan dat er geen leugens worden verteld over haar en haar honden.

Zoiets noemen we karma

FREUBELTJE zei

Ik ken de dame in kwestie niet anders dan een aardig lief vrouwtje.
Moeder eveneens altijd groeten en aardig.

Anoniem zei

Net kleine kindjes allemaal Hoe jullie reageren. Laat ze het samen uitzoeken,word allemaal erger gemaakt Door alle reacties hiero en op facebook.

Anoniem zei

En @anoniem van 18.29 doet even vrolijk en kinderachtig mee.

Anoniem zei

Nu durven mensen eindelijk te zeggen wat ze meegemaakt hebben met deze mevrouw. Mensen voelen zich bedreigd door haar en door social media en internet kan men eindelijk hun gevoel kwijt omdat de politie er niet veel mee doet. Nu word eindelijk duidelijk hoe mevrouw echt is en niet de vriendelijke, aardige mevrouw zoals sommigen beweren.

An zei

Wow...wat een zwart-wit denkers. Iemand is of goed of slecht?? Iemand die ooit een fout heeft gemaakt of boos is geweest kan nooit meer vriendelijk zijn. Erg beperkte geestelijke vermogens van sommige reageerders hier. Volgens mij zitten ze zelf met een hoop opgekropte agressie.....Het is erg voor die hond en zijn eigenaar. Maar iemand zo wegzetten is belachelijk.

Anoniem zei

En het gaat maar door he niks beters te doen dat jullie gal te spuwen werk er nog iemand van jullie mevrouw is er vast vandoor gegaan omdat er zo veel agressie Was .En de eigenaar van de hond heeft met deze mevrouw gesproken .ze vergoed alles maar komt hij aandacht te kort hij heeft het nog steeds op zijn profiel staan delen delen aandacht geïl mevrouw haar hele privé ligt bloot ik zou een klacht in dienen bij de politie dit is laster

Anoniem zei

ja anoniem 8:25, ben het helemaal met u eens, het is toch in alle redelijkheid opgelost?
Waarom blijft het bericht dan op meneer Chris zijn fb staan, met oa delen, delen?

rachel zei

Als je leest op zijn Facebook zie je dat er iets heel anders nu staat dat het is opgelost en daar ook wat over te zeggen valt. Eerst lezen! En hierboven staat iets over zogenaamde agressie.. er was helemaal geen sprake van agressie integendeel zelfs. Ja van haar kant! Ik heb het gezien en als zij niet weg gerend was was dit nooit gebeurd. Omdat er zoveel commotie om was heeft ze contact gezocht anders had ze dat nooit gedaan naar mijn idee want dan wist ze niet eens wie het was. Ze heeft excuus aangeboden en gaat vergoeden maar het had nooit zo uit de hand hoeven lopen als ze niet was weggerend dus sorry eigen schuld. Dat kun je verwachten met de sociale media van tegenwoordig.

Anoniem zei

Zojuist een telefoontje van de eigenaresse van de hond gehad die Spike heeft gegrepen!! Ze was enorm geschrokken ook van d'r eigen hond! Heeft enorm spijt van hoe het gelopen is en wil alle kosten vergoeden! Tevens neemt ze maatregelen met haar eigen hond om herhaling te voorkomen!! Hoe het allemaal gelopen is is niet leuk maar mevrouw is welwillend en toont zeker spijt!! Daar valt ook iets voor te zeggen
😉
Ik wil iedereen bedanken ook namens Spike voor het enorme medeleven en fantastische hulp!! Serieus geen woorden voor echt te gek!!!!😇
😘

— opgelucht.

Johan Fehrmann zei

Heel mooi dame en heer dat dit zo in den minne geschikt is. Als het niet al te overdone is, zou ik graag een 'eind goed, al goed' foto van jullie vieren op het web zetten, twee Beijumers + twee honden...Kijk maar, niks moet.