zondag 1 maart 2015

HET BLIJFT BEHELPEN BIJ DE PINAUTOMAAT OP WINKELPLEIN WEST

Er lagen de afgelopen weken vaak dikke plassen. En als het regende kon en kan je er niet schuilen. Fietsers en brommers crosten door de rij wachtenden heen. Chagrijnige gezichten. Wat een beroerde plek om je geld te moeten pinnen.
Het is de enige openbare pin-plek in Beijum. In de boekhandel en de drogisterij kun je ook terecht voor geld pinnen. Maar ja, dan moet je wel aangesloten zijn bij een specifieke bank. Op zondag en tijdens de avonduren ben je op deze plek aangewezen voor je cash. In het donker? Eerst maar drie keer om je heen kijken voor je je pincode intoetst.
De banken laten hun klanten in de steek. Geld gaat in meerdere opzichten (aardbevingen!) boven het belang van veiligheid voor burgers. Ze, NAM, banken, hebben er schijt aan. Als er maar geld wordt verdient.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Zolang de bevolking totaal apathisch en onverschillig blijft onder de als maar voortdurende roof- en plunderacties door de bankiers, gaan laatstgenoemden gewoon vrolijk door om de samenleving helemaal leeg te zuigen. Conclusie: het volk zelf is inmiddels volledig mede schuldig.

Anoniem zei

iedereen kan pinnen bij de pinautomaat in de primera, deze is niet bank gebonden

Anoniem zei


idd. Anoniem 22.40 uur.

Hét hoogtepunt van protesteren ligt alweer heel wat jaren achter het volk, wat inmiddels zelf volledig mede schuldig is aan de huidige situatie.

Het waren de mega protest jaren tegen Kernwapens in de tachtiger jaren!(zelf 1 x aanw. over de grens, 2 x in nederland)!

Vanaf daarna zit tot dusver de klad erin.

Ben ik mede verantwoordelijk voor deze onverantwoordelijke ontwikkeling?
Ja. Dat geef ik volmondig toe.

De 3 mega grote demo's waren bij lange na niet de enigen waar ik deel aan nam.

Nu? Zoveel jaar verder?

BEN IK MOE, HEEL ERG MOE!

Mijn mening nu?

Na mij de zondvloed!

Ik heb wél aan mijn verantwoordelijkheden voldaan en wacht al sinds heel wat jaar op navolgers.

gr, Anoniem

Anoniem zei

Wij hebben heel veel begrip voor de integere reaktie van Anon 14:51 Het geeft nl precies en op een integere manier aan wat er met het volk is gebeurd. De Oude Media hebben hun staatsopdracht om iedereen tot absolute moedeloosheid, gedweeheid en slavernij te programmeren, perfekt uitgevoerd. Iedereen is 99 % murw. Missie volbracht : iedereen slikt alles voor zoete koek. Het staatsplan zit zo geraffineerd in elkaar dat men mensen zelfs nog kan laten geloven dat deelnemen aan verkiezingen zin heeft, terwijl de invloed van de burger op politieke besluitvorming nul-komma-nul is zoals iedereen heeft kunnen constateren. Voor zover bekend is er maar 1 partij die het volk nog niet heeft bedrogen en dat is ...... Dus mocht je op 18 maart toch naar dat stemhokje gehypnotiseerd zijn, dan weet je wat je te doen staat.

Willem Pauwelussen zei

Democratie valt en staat met de zeggenschap over de informatievoorziening.
Maar ik denk wel dat ook onze regeerders overtuigd zijn van de juistheid van hun handelingen.
Ze hebben gewoon een andere wereldvisie.

Anoniem zei

Precies anon 14:15 ! Een andere wereldvisie die wordt ingegeven door het aloude gezegde Wiens Brood Men Eet, Diens Woord Men Spreekt.

Anoniem zei


Ik lees net de reacties die na de mijne geplaatst zijn.

Vraag:

Kan men spreken over de volgende generatie, waarmee men eigen kinderen bedoeld?

"Het" overlaten aan de volgende generatie inclusief eventueel demonstreren?

Haha, misschien hebben ik en mijn dezelfde zienswijze genoten te góed ons best gedaan, wat zover ik weet hebben bijv. míjn kinderen nog niet 1 x gedemonstreerd (38 en 36 jaar)

3 maart 10.15 uur, dank jullie, wie jullie ook zijn?