dinsdag 9 juni 2015

"WE HADDEN ONZE KINDEREN GRAAG OP DE HEERDSTEE GEZIEN""Het grootste compliment dat we kregen, was dat de visiteurs aangaven dat ze hun kinderen graag bij ons op school wilden hebben als ze in Beijum zouden wonen." 

Heerdstee. Gronings voor een plek met een (warme) haard. De meest centraal liggende basisschool van Beijum heet niet zomaar de Heerdstee. Het 'plekje met de warme haard' draagt de naam met ere. En gefundeerd: "Een betrokken team, een warm nest."

Het zal geen toeval zijn dat op de Heerdstee Wilfred Dijkstra, de beste leerkracht van onderwijsstad Groningen 2015, werkzaam is. Zie afbeelding uit Dagblad van het Noorden.

Onderstaand bericht werd gisteren ingezonden:

Maandag 1 juni heeft een daltonvisitatieteam onze school bezocht en we zijn met vlag en wimpel geslaagd, De Heerdstee is een excellente daltonschool Met slechts één aanbeveling zijn we blij met het resultaat. Onze licentie is weer met 5 jaar verlengd en daar zijn wij trots op. 


Het grootste compliment dat we kregen, was dat de visiteurs aangaven dat ze hun kinderen graag bij ons op school wilden hebben als ze in Beijum zouden wonen. 'Een betrokken team, een warm nest, een goed georganiseerd geheel, een vriendelijke en pedagogische omgang, een rijke leeromgeving' zijn slechts enkele woorden van de lovende feedback die we ontvingen aan het einde van de dag. 

 Wilfred Dijkstra gekozen tot leerkracht van onderwijsstad Groningen 2015
Op 4 juni is tijdens het Vensterschoolsymposium bekend gemaakt dat Wilfred Dijkstra leerkracht van onderwijsstad Groningen 2015 is geworden.
 
Gewijzigde schooltijden vanaf komend schooljaar Vanaf schooljaar 2015-2016 gaat De Heerdstee over op het 5 gelijke dagen model. Het betekent dat alle kinderen iedere dag van 08.30-14.00 uur naar school gaan.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wij hebben ook een afspraak gemaakt voor onze dochter voor de Heerstee. zit nu op de Expeditie maar daar is de communicatie vel te zoeken blij dat we overgaan.

Anoniem zei

Stome school

Anoniem zei

Stome school. Heb je daar zo leren schrijven. Foei