maandag 9 november 2015

BORD TEGEN DE VLAKTE BIJ AFSLAG BEIJUM NOORD

Zal er iemand tegenaan hebben gezeten? Is er iemand (letterlijk) uit de bocht gevlogen? Soms zul je het nooit te weten komen.

Meest waarschijnlijk, aldus de fantasie van de blogger en zie de foto, een alcomobilist heeft de afslag bij Beijum Noord (vanaf de noordzijde bekeken) gemist en is tegen het 'Uit' bord aan geknald. We zien nog net de bocht van de afrit. Schade aan de auto is vervelend, maar je kunt er beter geen politie bij hebben, want alcohol. Dus bord plat en doorrijden.

Of zal er een of andere vandaal in het donker naar toe zijn gelopen om het bord om te leggen? Dan moet je veel kracht hebben, het 30 km bord was in dat geval een gemakkelijker doelwit geweest.

(Foto vanochtend gemaakt)

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Tegenwoordig worden er ook steeds vaker UFO's in Beijum gesignaleerd. Wie weet heeft ook niet elke buitenaardse een rijbewijs of vliegbrevet.

Anoniem zei

De afrit ligt in een flauwe bocht en duurt vrij lang. Dus mensen die niet bekend zijn blijven doorrijden. En op het laatst buigt deze vrij plotseling, terwijl je de afrit naar rechts niet kan overzien. Vind m niet heel veilig ontworpen eigenlijk.

Anoniem zei

Heb al een mail naar de gemeente gestuurd om door te geven dat de situatie van de geplaatste borden niet ideaal is en dat het bord al geruime tijd plat ligt. Dat het bord plat ligt was al bij ze bekend..... Maar of ze wat aan de plaatsing van de borden kunnen veranderen is maar de vraag. Naar mijn idee mag het wel eerder kenbaar gemaakt worden dat het een scherpe bocht is ipv als je al in die scherpe bocht zit.

Kees Huizenga zei

Is het mogelijk dat dit bord door de harde herfstwind kan zijn platgelegd?