maandag 2 november 2015

EEN FIETS IN DE MIST LANGS AFSLAG BEIJUM ZUID

Het was en het is (12.56 uur) een klein wereldje op deze eerste maandag in november. Uitkijken, mistHet KNMI waarschuwt voor dichte mist in het hele land, met uitzondering van de Waddeneilanden. Het zicht is op sommige plekken minder dan enkele tientallen meters. 
Nos.nl
Enkele tientallen meters viel wel mee in Beijum, waarschijnlijk is de mist in het westen van het land dichter. Maar het blijft uitkijken. Zie foto links, op een dag als vandaag weet je weer waarom sommige werknemers die in de openbare ruimte actief zijn in het oranje gekleed gaan. Ze zijn mooi duidelijk zichtbaar in de mist. Dat is de fiets ook die in de berm van Ring Oost bij het viaduct Beijum Zuid ligt ook. Wat zal daar weer voor verhaal achter zitten? Een vluchteling die via de ringweg z'n doel probeerde te bereiken? Is niet aannemelijk, maar je leest wel eens dergelijke verhalen in het nieuws.

Zal de fiets van het viaduct zijn afgegooid? Linke soep met zo'n schuine helling aan de kant, de tweewieler zou zomaar de weg op hebben kunnen schuiven.

Verantwoordelijk bezig zijn is niet iedereen vergeven. Om een beetje flauw in stijl te blijven, je hebt er mistige types bij.

Geen opmerkingen: