zaterdag 7 november 2015

INZAMELING KERSTPAKETTEN IN WINKELCENTRUM BEIJUM

Vanaf 10 uur vanochtend staan mensen van 'Sociale Long' bij de ingang van Winkelcentrum Beijum om spullen in te zamelen voor de kerstpakketten actie.
Zie het bericht van gisteren hierover. Tot 15 uur kunnen voorbijgangers hun eventuele bijdrage (n) voor mensen die het minder breed hebben doneren. Later meer.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Half Beijum leeft van minimum of nog minder :(
Op basis waarvan worden deze mensen geselecteerd?
Een uitgebreid kerstdiner lijkt me ook leuk zo leert men ook weer mensen kennen

Kees Huizenga zei

Ik dacht gisteren het volgende:

is het mogelijk dat de Sociale Long een stichting wordt met een bankrekeningnummer?

Zo ja, dan kunnen wijkbewoners een bepaald bedrag gaan storten om die prachtige Kerstpakketten te gaan samenstellen of te laten samenstellen.

Samenwerking met de basisscholen van Beijum, de St. Buurtcentra in Beijum, inclusief het Trefpunt en de Boerderijum Beijum, de BSO, het Wijkteam Wij Beijum, PKN De Bron en de ondernemersvereniging van het Winkelcentrum van Beijum lijkt me uitstekend toe.

Op deze wijze kan de Stichting Sociale Long sociale donateurs krijgen. Het geheel komt bij mij zeer warm, wijkopbouwend en wijkverbindend over. Ga vooral zo door!

Nabuurschap door saamhorigheid.

Met hartverbindende groet,

Kees Huizenga

Unknown zei

Dag Anoniem,

Wij selecteren zelf geen mensen. Iedereen die zelf een steuntje in de rug kan gebruiken of als je een gezin, echtpaar of alleenstaande weet die een steuntje in de rug kan gebruiken, kan (zich) aanmelden via het mailadres: socialelong@gmail.com.

Hartelijke groeten,
Sociale Long