zondag 8 november 2015

EVEN NAAR DE PLANTSOENLOOP


"Moet ik nou echt met mijn rode bezwete kop op de foto?" Ja dat moet even. Zo'n rode kop is heel normaal als je net acht kilometer achtereen door het Groninger Noorderplantsoen hebt gerend. En kijk toch eens, wat een Goddelijk slank en sportief lichaam heb je voor je leeftijd. Dat mag toch gezien worden, en dat vooral door vrouwen?

Beijumer Erik Knollema was gistermiddag tegen vier uur om: "Ja, daar heb je gelijk in, zet me er maar op." Zie hem op bovenstaande afbeelding voldaan kijken nadat hij net over de finish is gekomen.

Altijd leuk om even naar de Plantsoenloop te gaan, daar waar de 4mijl echt een stadsaangelegenheid is, is dit veel kleinschaliger en overzichtelijker. Lopen door de stad of door de natuur, dat maakt gevoelsmatig nogal een verschil.

Doe mee aan de oudste en gezelligste loop van Groningen! Het evenement dat jaarlijks op de eerste zaterdag van november georganiseerd wordt. Het parcours gaat door hét park van Groningen: het Noorderplantsoen. Naast de mooie route is er gezelligheid bij de start, met diverse stands en activiteiten. http://www.plantsoenloop.nl/

Geen opmerkingen: