zondag 1 november 2015

"KOM OP GEENSTIJLIËRS, BETERVOLK, ZOEKEN!"

Vlakbij Beijum, over de Korrewegbrug direct links, schijnt een motor te zijn gestolen. Lezer mailde dat de 'opsporing' op weblog Geenstijl staat. Hij schrijft bij de link en foto: "Beter Volk" van Geenstijl wordt opgeroepen om deze gestolen motor terug te vinden die bij de Korreweg is gestolen.

Ondergetekende vroeg via de mail waarom de lezers van Geenstijl zo nodig 'Beter Volk' moeten worden genoemd. Het antwoord: "Alle tegenstanders moeten zwart gemaakt worden en linksen worden neergezet als Goedvolk. Maar dit Geenstijl-volk tracht andersdenkenden te vernederen door zichzelf te menen te verheffen. Vind je niet dat hun met hun stellingname als 'GeenPijl' dat ze zich niet profileren als "Betervolk?" Ze weten het toch beter? Noem ze maar Geenstijliërs."


De Beijumblogger bemoeit zich er niet mee. Zoek het maar uit met je GoedVolk en je BeterVolk. Dom rechts tegen dom links, de linkse kerk tegen de rechtse kerk. Doe even dom en kortzichtig tegenover elkaar.
Even googelen, en lezen via dit grappige satirische weblog"Beste redactie, als trouwe lezer van jullie scherpe stukken, zijn jullie in staat de massa te bereiken en te bewegen. Hetzij voor de democratie, hetzij voor het terug vinden van eigendommen."

Geen opmerkingen: