vrijdag 20 november 2015

EEN HARDE KNAL IN BEIJUM?

Hebben jullie en of zijn er meer mensen die een ontzettend harde knal hoorden rond 8 uur a half 9 ongeveer? Enig idee wat het was?

Bovenste mail kwam vanavond om 21:45 uur binnen. Ondergetekende is vanavond in Beijum...en hij weet van niks. Maar misschien iemand anders?

Update 23.38 uur; zoals eerder vermeld, reageren via Facebook is in de regel laagdrempeliger en dus gemakkelijker. Lees de reacties daar, zie logo links, de dreun schijnt in Beijum Oost te zijn geweest.

4 opmerkingen:

Unknown zei

Jaa ik hoorde het ook!! Geen idee wat het was, er gaat rond dat het op meerdere plekken is gehoord hier in Groningen..

Anoniem zei

Misschien is het dit: gisteravond hoorde ik jongens stemmen zeggen: " we gaan iedereen hard, heel hard laten schrikken" (Bentismaheerd)

Anoniem zei

Vuurwerk....

DDD zei

"reageren via Facebook is in de regel laagdrempeliger "
Als je tenminste een Facebook account hebt. Mijn weerzin tegen Facebook is zo groot dat ik daar NOOIT aan zal beginnen. En nee, ik ben geen oude zuurpruim, maar ik leef liever mijn eigen leven ipv het lezen over wat andere mensen allemaal wel niet doen. Wat een tijdverspilling. Wat kan mij het schelen dat iemand een biertje drinkt op het terras, of koekies bakt. Euh, nou ja, ik lus wel een eigen gebakken koekie hoor.