dinsdag 3 november 2015

WILLEM GAAT OOK WEL EENS NAAR DE KAPPER


Het is een bekende Beijumer. Waarschijnlijk niet zozeer in Beijum Oost maar wel in West, en dat vooral rond Winkelcentrum Beijum. Altijd vriendelijk groetend. 

De blogger treft hem regelmatig bij een der kassa's van de AH. Een partij lekkere biertjes afrekenend. Ook is hij vaste bezoeker van het naast het winkelcentrum gelegen café Hof van Beijum. Ja, Willem, want daar hebben we het over, lust er wel een. Maar daar komt hij openlijk voor uit. Een probleem? Niet voor Willem. En ook niet voor zijn omgeving (voor zover ondergetekende weet).

Afgelopen vrijdag trof de blogger Willem bij kapper Gerrie de Boer. Willem wil er graag net als iedereen representatief uitzien.
Gerrie de Boer deed zoals altijd z'n best, zie foto's links en rechts.
Willem zag er na de knippartij weer pico bello uit, zie afbeelding boven. Na de knipbeurt haalde hij z'n jas uit de garderobe.

Kleren maken de man. Maar een goed geknipt hoofd ook. Willem kan er weer tijdje mee door.

(Komende week ook een verslag uit de kapsalon uit Beijum Oost, uit Time-Out...)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Misschien moet Kamp de baard er ook eens af hebben http://www.earth-matters.nl/7/11684/duurzaam-20/een-versneld-stijgende-lijn-van-het-aantal-en-de-kracht-van-aardbevingen-in-groningen.html

Anoniem zei

De kratten bier die hij ophaalt zijn niet voor eigen gebruik, voor een biertje doet Willem graag de boodschappen voor een ander !!
Verder werkt hij met zijn 68jr nog steeds een paar dagen als vrijwilliger op een zorg boerderij.
En gaat hij nog elk jaar 3 keer op vakantie naar het buitenland..

Willem proost, groetjes Dick