vrijdag 13 november 2015

GEEN PRETTIGE NIEUWSWEEK VOOR BEIJUMBeijum staat er deze week weer eens (negatief) gekleurd op. Aanstaande zondag komt elk uur een video over de ontluisterende vergadering van de bewonersclub op OOG-TV, zie nog eens dit bericht.

Eergisteren werd getracht een negenjarig jongetje een zak Sint Maarten-snoep af te pakken, hiervoor zien we een bericht over gestolen winkelwagens, en als klap op de vuurpijl werden gisteravond met veel machtsvertoon verschillende woningen in de Wibenaheerd doorzocht:


De Koninklijke Marechaussee heeft samen met de politie donderdagavond verschillende invallen gedaan in woningen aan de Wibenaheerd in de wijk Beijum. Het is onbekend of er mensen zijn aangehouden. (OOG-TV)
Update 15:58;
"ZE ZOCHTEN EEN MILITAIR MET EEN HOEVEELHEID DRUGS"
Het was de hele dag praktisch onmogelijk om een vinger achter het hoe en waarom wat betreft de invallen in de Wibenaheerd te krijgen. Zie bovenstaande blauwe tekst. Maar een buurtgenote weet het zeker: "Er woont een militair en die wordt verdacht van het hebben van een hoeveelheid drugs, ze hebben ook schuurtjes doorzocht." 
Is dat een feit of is dat een gerucht? "Dat is een feit." 
Hoe ze aan deze voor haar zekere informatie is gekomen, wilde ze niet kwijt.
Update 16.24 uur, de informatie van de buurtgenote klopt. Er zijn drie arrestaties verricht...Lees hier.


  heeft geretweet
weet jij wat er in Beijum (Wibenaheerd) is gebeurd?

1 opmerking:

Anoniem zei

In the Ghetto ...