vrijdag 20 november 2015

KRAPTE BIJ WINKELCENTRUM BEIJUM


Het blijft een gekrioel rond Winkelcentrum Beijum. Op zaterdagmiddag schiet de parkeergelegenheid te kort en ter hoogte van Postma Cycleshop, tussen de twee bussluizen, houdt het qua parkeren en manoeuvreren iedere werkdag ook niet over.

Bovenstaande afbeelding is afgelopen maandagmiddag gemaakt. Op de voorgrond staan de gerepareerde fietsen van de Cycleshop met daarachter twee vuilniscontainers. De rode baan is alleen toegankelijk voor bussen, vrachtwagens en busjes. We zien een soort van blauwe vuilniswagen (lijkt het wel) met daarachter een bus. Er zit nog geen half meter ruimte tussen de wagen en de bus.
Achter de bus staat de abri met buspaal. Ook weer weinig ruimte.

Links op de achtergrond zien wel laden of lossen-vrachtauto met daar weer achter een busje die iets kwam doen.

Om nou te zeggen dat je je kont hier niet kunt keren is wat al te overdreven gesteld. Wel dat het niet overhoudt qua ruimte. Het is wel weer gezellig om het hele 'plaatje' vanuit de fietsenzaak gade te slaan.
(In verband met de krapte gaat er wel eens een lantaarnpaal om bij het Winkelcentrum)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Jammer eigenlijk dat dit forum bij uitstek ophef maakt over een voorbij vliegende spreeuw of een naar beneden dwarrelend herfstblad, terwijl er bewust zinnige onderwerpen die in de wijk spelen worden vermeden. Moeten we het dan nog raar vinden dat er tegenwoordig zoveel mensen in de psychiatrie terecht komen ?

Johan Fehrmann zei

Er worden op Beijumnieuws bewust zinnige onderwerpen die in de wijk spelen vermeden? Een interessante opmerking. Bij deze is de heer of mevrouw Anoniem uitgenodigd om drie onderwerpen in te brengen die vervolgens op Beijumnieuws zullen worden 'besproken.'
Het enige criterium is dat het onderwerpen moeten zijn die ervoor zorgen dat mensen daardoor buiten de psychiatrie blijven. De drie onderwerpen zijn van harte welkom via Beijumnieuws@ziggo.nl. Doen! Niet alleen klagen maar neem de uitgestoken hand aan!

Anoniem zei

Mogen privépersonen andere burgers belemmeren in het zich vrijelijk uiten op internet ? Te denken valt bijv aan het noteren van IP-adressen, afkappen van diskussies ivm commerciële belangen, torpederen van meningen die niet stroken met het wereldmodel van moderatoren, e.d. Temeer omdat privépersonen daartoe wettelijk niet bevoegd zijn.